september 2011


Åsså...

Må jeg bare minne dere på spørsmålsrunden .  Kommenter i innlegget om spørsmålsrunden . svarer kanskje snart . <3

MacBook Pro <3

Heiij !  Nå er jeg på besøk med Kari-Anne etter et 4h møte i eggenipa 4h.  Og di har MacBook Pro !!  Elsker den !! Og så må jeg bare  til at jeg ELSKER @ tasten ! den ene lille detaljen jeg bryr meg om lizzom ..  neida , men jo , jeg elsker den ! I morgen skal hele skolen gå fjelltur ´. Alle klassene skal gå forskjellige turer da men , asså 8. en tur 9. en tur og 10. en tur.  Vi skal gå i traudalen eller noe sånnt tror jeg.  Om jeg husker kameraet og får tatt noen bilder kan det hende at jeg skal ta meg tid til og faktisk blogge litt i helgen ?  

Men nå skal jeg sette av litt tid til bloggen fremmover ! jeg lover ikke , men skal prøve !! <3 

  

Snakkes ! <3 

Liker du MacBook Pro ?  har du lagt merke til den kule @ knappen ? 

 

-Kristine 

SAVNA !!!

Hei !

Nå savner jeg virkelig det å blogge !  nei , vent ... jeg savnder det SINNSYKT !  Har enda ikke fått tilbake pc'n min enda. Skjønner virkelig ikke hvorfor det skal ta to måneder og fikse en pc for de som er eksperter ?  jaja ...  dette var vel egentelig bare et innleg for å få blogge litt igjen !   GLEDER ;EG TIL OG BEGYNNE IGJEN !! <3 <3  

 

snakkes ! <3

Spørsmålsrunde !!

Hei , siden jeg ikke har pc nå og det tar timesvis å laste opp bilder så tar jeg å har en spørsmålsrunde nå . Så svarer jeg på den når jeg får tilbake pc'n min ! (lover IKKE video , men får se)

 

Svarer på ALLE slags spørsmål , så ver snill og spørr meg om noe !

 

-Krissy

Some blogging WITH bilder !!

Heey , som jeg skrev i det forrige innlegget mitt var jeg på elevkveld på fredag. Etter skolen gjikk vi først ned på sandane og kjøpte brownies , så gjikk vi opp til susann etterpå. Har desverre ingen bilder fra selve elevkvelden da , men jeg har noen bilder før elevkvelden. Så her har du noen få bilder :


Elin <3


Elin , Silje Iren og Susann <3 (stoylen.blogg.no)


Susann og Slje Iren <3


Meg og Susann <3 (susannsg.blogg.no)

Selvdiggeren Silje Iren (siihh.blogg.no)
 

. det var de bildene jeg hadde fra fredag ...

 

Nå har jeg nettop vert i 50 års dagen til tanta mi.

Outfit :

kommer ikke , pc'n er utrolig treig akkurat nå , så jeg satser på at MIN pc snart er ferdig på reprasjon!

 

-Kristine

Savn !

Hei ! Nå merker jeg at jeg virkelig har begynnt å savne det å blogge.. håper virkeli at jeg får tilbake pc'n min snart, for når jeg får den tilbake (om den er i orden da) lover jeg at jeg skal begynne og blogge igjen , og ikke bare sånn to innlegg i uka , men da skal gjeg prøve å få til et innleg hver dag.

I morgen er det årets første elevkveld på skolen , så om jeg faktisk klarer å huske kameraet mitt så skal jeg ta en del bilder som jeg skal prøve og få delt med dere en gang i helgen .. Om det er noen det da ? Være snill og legge igjen en kommentar ?

 

Men nå skal jeg se litt på tv , spise litt og så gjøre ferdig resten av leksene mine . Så vi bloggest vel snart igjen.

 

-Kristine