juli 2012


Girlsnight

 

Nå sitter jeg, Silje Iren, Susann og Elin med hver vår PC nede med Elin. Vi har spist grandiosa og nachos til mat, og vert ute å tatt noen bilder, som dere ser nedenfor. Dagen idag har gått til flytting, siden besta skulle flytte inn på et annet tun idag. Akkurat nå sitter jeg å hører på en samtale om snegler.. Visste dere at det er en plass i Gøteborg som heter Elin's Place?Love you girls ♥ ;*

 

Blir sikkert mer blogging utover natten.

-Kristine-

 

Mobil forslag?

Heihei! Idag våknet jeg ikke før klokken var to .. og akkurat idag var den dagen der jeg hadde en plan om å tjene masse penger og jobbe. Så omtrent med en gang jeg hadde stått opp gikk jeg ut å klippte plenen, med mobilen i bh'en... så nå er den sånn ca ødelagt av fukt og skjermen virker bare av og til. Derfor tror jeg det er lurt at jeg begynner å lete etter en bra mobil, og så kjøpe meg den før den jeg har nå streiker helt. Klarer meg nemmelig ikke uten mobil med spotify på !


D
ette er den jeg har nå, og det er en super mobil ♥

Har du noe forslag på hvilken mobil jeg burde kjøpe meg?

Grillings / Campe

Hei! I kveld har jeg, Elin og Silla vert i reedfjera å grillet. Ble pølser på meg og Elin og hamburger på Silla. Var ganske gøy, og endte opp med at vi kastet stein på hverandre og vann da såklart..
Campe i Hagen

Jeg og Silla bestemte oss igår for at vi skulle campe i hagen deres med telt, og vi satte vår egen ny rekord på å sette opp teltet! Tok oss bade en time og ti minutter, som er en forbedring på femti minutter siden sist. Vi satt med hver vår pc i fanget til klokken var rundt ett(?) før vi såg Pirates of the Carabian 1. Selv om vi ikke sovnet før i fire tiden, klarte vi å stå opp i ti tiden.. så da ble vi med faren til Silje Iren ned på Sandane og spiste frokost på bakaren, nomnom!


Flinke til å sette opp telt er vi hvertfall!


Planen var egentelig Harry Potter marraton i teltet da...

 

Har du grillet i år ?
Har du sovet i telt?

Håper alle sammen nyter sommerferien og det fine været ! (om dere har fint vær da)
GOD HELG ♥

- Kristine -

05072012

Igår kom endelig Silje Iren igjen! Hun har hvert i Spania i to hele uker, og det har vert en "stille" tid i Breim. Så idag var det urolig artigt å se henne igjen. Vi møttest på Reed i eitt tiden, og fant ut i halv to tiden at vi skulle ta en kjapp tur til sandane.. så da ble det en times tid med Elin som egentelig var på jobb. Etter det satte vi oss ned på kunstgrasbanen på Reed og solet oss og såg på Ørjan og Andreas som jobbet.
Gratulerer til Elin som fikk av reggisen idag!


Tusen takk for gaven, Silje Iren♥
- Kristine -

Sminke

Nå er det omtrent en time siden jeg sto opp, og det jeg har gjort siden da er å spise og smike meg. Tenkte jeg skulle vise dere forskjellen på meg med og uten sminke, for jeg synest at det er veldig stor forskjell! Sminketmeg sånn som jeg pleier å sminke meg til hverdags.


Uten sminke                                                                                                                 Med sminke


Dette er sminken jeg bruker.

 

Synest du at det var stor forskjell ?
Om det fortsatt er noen som vil at jeg skal lage en sminkevideo, så kan jeg sikkert få laget det en dag?

- Kristine -

Ting jeg HATER

Siden jeg absolutt ikke kommer på noe bedre å blogge om, så blir det et innlegg om ting jeg absolutt hater og er redd for.

Måker er helt forferdelige dyr. Ikke bare skriker de hull i ørene på deg og bæsjer mye men de er i tilleg skummle, store og aggresive. Jeg og Nikoline var på grusbanen på Reed for to år siden, og der er det måker. Når vi skulle gå over banen begynnte måkene å fly med stor hastighet rett mot oss, altså nedover.. før de svinget seg opp igjen sånn ca en meter forran oss. Det vi ikke hadde sett, men som vi såg ganske fort var at det låg en måkeunge på bakken. Men uansett.. siden det har jeg vert livredd måker. Og det er ikke kødd.

 

Dører. Jeg liker dem virkelig ikke. De kan selfølgelig vere gode å ha noen ganger.. men som oftest er de bare ivegen. Jeg går i dem hele tiden! En gang da jeg var liten var jeg på slektstreff på Skei hotell. Så skulle vi ta heisen ned ifra hotellrommet.. og da tok jeg selfølgelig på heisdøren akkurat idet den åpnet seg, noe som resulterte at jeg fikk halve hånden min klemstret mellom to av "heisplatene". Det var ingen god opplevelse. For noen år siden hadde jeg skadet øyet, og var derfor blind i omtrent et døgn (på grunn av at jeg hadde en klut på øye), jeg hadde akkurat spist taco i blinde og var på veg inn på soverommet mitt. Men når jeg skulle gå ut den opne stuedøren, klarte jeg å gå i den.. den smale siden liksom. Jeg har også på en eller annen måte klart å sette hodet fast i en skyvedør en gang da jegvar liten..

 

 

Dette er de to tingene jeg hater mest, og er mest redd for.

Er du redd for noe av dette?
Hva er dine største frykter?

 

- Kristine -

Siden sist

Det ble visst en litt lenger pause enn hva planen var, men nå er jeg tilbake med forhåpentlig vis masse blogging! Jeg kan ikke love at det blir flere innleg hver dag, siden det skjer ganske lite som er noe interresangt å lese om de neste dagene hverfall. Men neste uke skal jeg mest sannsynlig ned til Elin en tur og så er det fire herlige dager med Norsk Contry treff! Dette fåregår rundt huset mitt, så med mindre jeg stikker av så blir dette vanskelig å gå glipp av.

Siden sist jeg blogget har jeg ...

  • Vert på leir


  • Vert på cir.cuz konsert (på leiren)


  • Badet

 

  • Overnattet med Elin
  • Hatt Elin og Susann på besøk

 

  • Vert på hytta med Elin og Susann

 

  • Vert på shopping tur i Førde med Susann og Elin

 

  • Ryddet

 

  • Hørt på P3 ♥

 

  • Chillet hjemme
Om det er noe dere vil at jeg skal blogge om eller lage videoblogg om, så er det bare å kommentere så skal jeg se om jeg kan fikse det!
Har du hatt en bra start på sommeren?

- Kristine