juni 2012


Leir next

Heii !

Nå skal jeg straks bort til naboen på leir. Naboen min er nemelig Fjordhestgarden og der skal det være fylkesleir i 4h! Tror det kommer til å bli en bra leir med masse hyggelige folk, så nå har jeg begynt å glede meg litt her! På fredag blir det cir.cuz konsert og på lørdag blir det riding. Er vell fire år siden jeg ridde sist, så dette blir gøy!
Hva skal dere i sommer?
God start på ferien?

Kommer tilbake med mer blogging neste uke.

Ha en SUPER helg ♥

 

- Kristine -

Breakfast

God Morgen mine kjære lesere!

Som jeg sa , så har jeg og Elin døgnet. Og siden det er utrolig lite spennende som skjer på morgenkvisten, så hadde jeg god tid til å lage meg en herlig frokost til både meg og mamma. Idag ble det fruktsalat! Ahh.. der er såinnmari godt,og i tilleg ganske sunt! Fem om dagen er bra for magen ♥


Mamma sover fortsatt, men jeg tipper hun blir glad når hun ser skålen med fruktsalat og en lapp "Frukost?:D".

 

Klarte jeg å friste noen med fruktsalaten nå?

 

- Kristine -

Døgning

Nå sitter jeg å leser blogg og snakker med Elin på skype. Vi har planer om å døgne inatt, noe som jeg TROR kommet til å gå greit, siden jeg har sovet en god del i helgen. Flinke meg klarte å delevis ødelegge space knappen min igårkveld.. så da blir det vel å ta med pc'n på Sandane for å få det fikset en dag.. så fort som mulig egentelig.
Musikktips tilmeg?

 

- Kristine -

Wearing Pink

Idag har jeg vert på Sandane hele to ganger. Den første gangen var jeg der på grunn av at det er musikkensdag idag og vi skulle danse et nummer som avsluttning på en konsert midt i sentrum. Gikk helt ok tror jeg, selv om jeg er ganske sikker på at jeg faila litt på en del av dansen. Andre gangen var jeg på båttur med en stor fjord 1 båt!

Pink power lissom ! ♥


Playsuit - Nelly  //  Cardigan - Gina Tricot  //  Converse - DNA   //  Belte - øøøøøh?"ta bilde når eg slår hjul da!!! :D "

 

Tycks ?

- Kristine -

 

 

1088 bilder...

og 800 av dem ble tatt på skolen.. idag! Tusen takk til Anders , Ruben og Jon Even for flere hundre av ubruklige bilder som jeg straks skal slette! Der var noen ok bilder da.. så da viser jeg dere noen bilder fra den chille skoledagen vår.

 
Skyldig nr.1

Skyldig nr. 2 ♥


Skyldig nr.3

- Kristine -

My wall

Det som irriterer meg mest av alt på rommet mitt er en grønn - grusom vegg ! Jeg har alltid hatet den, og hadde planer om å male den i begynnelsen av ferien, men siden det skal bo to menn i etasjen min i 2 måneder, må jeg vente til de stikker igjen. Så nå har jeg fikset en midlertidig løsning!


Resten av rommet ser fortsatt ikke sånn særlig bra ut , men veggen er jeg ganske fornøyd med!Faila litt med at der er to like bilder .. men pytt pytt.

Jeg vet at dette sikkert ikke er  noe interresangt å lese om .. men jeg fikk bare utrolig lyst til å lage dette innlegget, og det er jeg som bestemmer hva jeg vil blogge om, right ?

Hva synest du ?

- Kristine -

Klasseavsluttningen

Som jeg sa , så hadde vi klasseavsluttning på campingen på Tirsdag. Det var utrolig kaldt vær, men gøy ble det likevel ! Klarte å gi fra meg kameraet mitt til Anders i omtrent fem minutter, og på de minuttene hadde han tatt rundt seksti bilder. Vi hadde også en stafett der vi var fire og fire delt opp i jentene, guttene, damene og mennene. Den første på laget skulle skyte med luftgever, den andre skulle bere en tallerk med et glass med vann i over en bro, den tredje skulle blåse opp en ballong og gå med den mellom bena og det siste.. som var det vanskeligste, skulle alle på laget kaste en støvel bak og rundt seg selv på en måte! Vi klarte det ikke og måtte gi opp , men men!

 


Jon Andreas ♥Blir mer blogging senere, for nå skal jeg rydde rommet og vaske golv!
GOD HELG , og til dere som er ferdige med skolen, god sommerfereie ♥

 

- Kristine -

Forsoving

Idag skal vi ha hjemmedag for Haiti som vil si at alle elevene i både åttende klasse og niende klasse skal tjene 200,- kr hver som skal sendes til en skole i Haiti. Jeg og Silla skal bake kaker som vi senere idag skal selge på Coopen på Reed. Så til dere som bor i Breim, kom og kjøp! Jeg skulle også rydde ut tingene mine på badet og gangen idag før jeg stakk opp Silla idag, men smarta selv våknet fem på halv ti og jeg skulle være der halv... Nå får jeg ikke tak i mamma på mobilen, så da må jeg bare vente til hun kommer hjem.


Random bilde fra pc'n av meg og Eirik som danser sving ♥

 

Gjør dere noe sånnt for en skole i utlandet?

 

- Kristine -

Onsdag den 13

 

Skoledagen idag har egentelig vert ganske digg! Første timen gikk til snakking og i de tre siste timene så vi film: Mannen som elsket Yngve. Tror hvertfal at det var det den hette. Etter skolen chillet jeg på Sandane med Elin og Susann før dans. Vi skal ha dansefremvisning på lørdag, så derfor blir det dans i morgen også! Jippi!

Nå skal jeg straks på sommeravsluttning med klassen på campingen, både håper og tror at det blir gøy ♥  

Har du hatt en bra dag ?

- Kristine -

Hårpleie

 

Jeg har slitt en del med slitt hår på grunn av rettetang og farging, i tilleg så har jeg et hår som blir fort tørt og slitt. Så for noen uker siden fannt jeg ut at jeg måtte begynne å pleie håret mitt litt med mer hårkurer, slik at det ikke ser så slitt ut. Da kjøpte jeg meg en MATRIX total results Repair og en MorocanOil.

 


Denne hårkuren skal reparere slitt hår, og den virker utrolig bra! Jeg har brukt den i omtrent to uker nå og håret mitt er mye mindre slitt. I tilleg så lukter den herlig også, som jo er et stort pluss.Morocan Oil er en hårolje som forebygger slitt hår og gjør håret silkeglatt og glansfult! Den funker utrolig bra på mitt brusete og lite glansfulle hår. Etter at jeg begynnte å bruke denne oljen er ikke håret mitt fullt så brusete lenger og det er mye mer glansfullt!  Anbefaler denne sterkt! OG denne lukter også herlig ♥

 

Bruker du noe hårkurer eller olje?

 

- Kristine -

Multitrend

 

Idag fikk jeg endelig pakken fra Multitrend som jeg bestillte i forrig uke. Sendingen tok ikke noe spesielt lang tid, men jeg har gledet meg som en liten unge til å få den så derfor føltes det utrolig lenge! Pakken inneholdt to skilt, et stort og et litt mindre. De kommer til å passe perfekt inn på rommet mitt når jeg får fikset det litt i sommer, noe som jeg skal gjøre!
I'll let you be in my dreams, if you let me be in yours ♥

Passer utrolig bra , synest jeg hvertfall!

 

Hva synest du?

- Kristine -

 

 

Nytt design

 

Nå har jeg endelig fikset meg et nytt design til bloggen. Var utrolig lei av det gamle. Forandring fryder, ikke sant? 

Idag var hele GU ut på tur. Var en ganske lang og kanskje bittelitt kjedelig tur, men vi klarte likevel å gjøre noe gøy ut av det. Jeg har hvertfal hatt mange latterkramper idag (som normalt). Akkurat nå er jeg utrolig trøtt og sliten, så jeg vurderer å legge meg om en liten stund. Så skal jeg prøve å få blogget litt mer til dere i morgen ♥


Hva synest du om det nye designet ?

 

- Kristine -

Snow White and the Hunstman

Ikveld har jeg og Elin vært på kino og sett Snow White and the hunstman. Jeg er ikke egentelig noen tillhenger av filmer med krig osv.. men denne filmen synest jeg var bra! Så om dere vurderer å se den, så gjør det! Skulle gjerne ha forklart dere litt om hvordan den var, men jeg er ekstremt dårlig til å forklare sånne ting , så da får dere kose dere med traileren istedet.

 


Off, tror jeg må si det at det jeg likte minst med denne filmen var fuglene! Fyfader til skumle de er !!

 

Har du sett den ?
Om ikke, har du planer om å se den ?

- Kristine -

Flytting

 

På fredag kommer det to stykker som skal bo her i omtrent to måneder, fordi de skal rydde i skogen. Derfor fikk jeg beskjed for noen dager siden at jeg måtte flytte alle tingene mine (inkl. sengen min) inn på stuen min, så nå er det overflyllt her inne, og resten av etasjen må ryddes.

Slik ser stuen/soverommet mitt ut nå:

Flyttet ut herfra


Fikk forresten genseren min fra nelly isted, elsker den!

 

Nå må jeg kjappe meg ned til Susann der jeg skal kose meg resten av kvelden♥

 

Ha en fin kveld !

 

- Kristine -

Sommertider

Idag har det vært et helt nydelig vær, så derfor bestemmte jeg og Silje Iren oss for at vi skulle møtes med bryggen og bare cille i solen og kanskje bade litt. Var supergøy, og bading ble det! Er alltid like gøy å vere med Silje Iren!, hun er omtrent alltid i godt humør og hun er en super venn ! Loveu søta ♥

 
EinsteinMåke bæsj ...

bortevekk

Silje Iren badet idag! Tror ikke jeg har sett henne bade i norge på ... er det to år ?Måtte selfølgelig utnytte det fine været og bade litt jeg også.

Solen forsvant bak en sky .. og kom aldri tilbake!  Speilbilde av vannet.

Noen andre som synest at jeg ser bittelitt gal ut her ?


Random: når jeg ikke helt føller med på samtalene kan det fort bli som dette.  Silla sa "Eg trukje sola kjem tebake eg". Mitt svar var "Jo eg trur sola kjeme heim om ti minutt eg!" . Nå virket det kanskje ikke så morsomt .. men jeg lover dere at akkurat det og da var dette hysterisk!

 

Har du hatt en bra dag?
Har du badet i år ?

 

- Kristine -

Back in Black

Nå har jeg endelig fått bort den stygge etterveksten min! Planen min var jo egentelig å farge det i en litt mørk brunfarge .. men når jeg sto der med en brun og en svart hårfarge i hendene klarte jeg virkelig ikke å ta den brune. Liker best at det er svart, så nå har jeg endelig fått svart hår igjen! Superfornøyd jente som blogger nå !

 
For noe griseri! Nakken min ser fortsatt sånn ut ♥


 

Hva synest dere?

 

- Kristine -

BILDER


Nattmods på kameraet !

"Anders!"Skjer her da?
Synest?

- Kristine -

Dagens antrekk

 

Idag hadde vi våre siste timer med mat&helse på skolen. Jeg og Silla skulle lage krydderkake .. det gikk jo fint det, inntil bollen var full. "De kjeme te å renne over" sa jeg, to sekunder etterpå rant det over.. Men men , femmeren er alle rede satt, så da gjør det vel ikke noe om man failer litt siste gangen? Ellers har det skjedd veldig lite idag som er noe innteresangt å lese om, så nå kommer bilder av dagens antrekk og så får vi se om det kanskje kommer noen flere bilder fra dagen senere. 
Skjørt - Bikbok //  Smykke - Skinlo&Co // Hvit singlett - Skinlo&Co (only) // Rosa singlett - Cubus //  Solbriller - Coopen på Reed ♥

Æsj .. se den stygge "etterveksten" da !  Elin skulle farge håret mitt for noen uker siden, men siden jeg allerede hadde brukt en helt sort farge gikk det bare å farge etterveksten. Defor er den helt rødbrun og det er ikke noe særlig fint. Skal heldigvis farge det mørkt igjen i morgen eller på lørdag da. Gleder meg!

 

Hva synest du om antrekket?

- Kristine -

 

Outfit 06062012

 

Idag har vi hatt bokmål tentamen på skolen, gikk ikke så bra som jeg hadde håpet på, men jeg tror det gjikk helt greit. Var ferdig i halv ett tiden, og da var det bare å cille på Sandane til klokken ble vart på fire og det var dans. Rakk selfølgelig ikke bussen som gikk klokken fem... så da var jeg, Elin og Elisabet på sandane i enda åtti minutter. Elin hadde en pakke med gul extra tyggis, tok den i munnen og den smakte mint! Noen av dere som har opplevd å få en annen tyggis i en pakke?

 

Beklager at bildene er tatt neden ifra og opp, men jeg finner ikke kamerastativet til mamma, jeg er alene hjemme og hun svarer ikke på mobilen.


Sko - mamma sine //  Bukse - H&M  //  Genser - Skinlo&Co (only) // Belte - fra en nellykjole.
Mango klokken fikk jeg av Silje Iren, Elin og Susann til konfirmasjonen ♥

Hva synest du?
Noe spesifikk dere vil at jeg skal blogge om ?

- Kristine -

Later

 

 

Idag skal vi ha bokmåls tentamen. Vi skal skrive essay, noe som jeg synest er superbra siden jeg kan akkurat den sjangeren ganske godt. Og siden det er onsdag idag, så skal jeg på dans kvart på fire. Blir derfor ganske sen blogging idag. Tar ikke med kameraet idag heller, så da kan det hende at det bare blir outfit eller noe senere.

Er det noe dere mener jeg bør forbedre med bloggingen min?


Gammelt bilde.

Ha en super dag da, folkens ♥

 

- Kristine -

Today's pictures


Nydelige Silje Iren ♥

 


En slapp gjeng som var tidelig ferdig på mattetentamen! Fannt ut at det var effekter på kameraet.

 


Guttene lizzm ♥

 


Ipad - konsentrert meg !

 

 


Etterpå var det 4H samling i gapahuken til bukta 4h (?) med mat på bål.

 


Kjekken , sjekk de øyene da !

 

Hva synest du om bildene?
Hva har du gjort idag?

- Kristine -

Ipad

Nå sitter jeg her hos Jon Even sammen med Simon og Eirik å blogger på ipaden til Jon Even. Senere idag skal vi på 4h møte med veslevatnet. Sorry for at dette blir et veldig kjedelig og kort innlegg, men jeg måtte virkelig bare teste å blogge med en ipad, love it! Vi hadde mattetentamen før idag, gikk ikke sånn supert akkurat, men siden karakterene ikke teller i år, gjør det vel egentelug ikke så mye. Blir mer innteresang blogging med bilder senere idag!

Har du hatt en bra dag sålangt ?
Har du ipad ?

-Kristine-

Musikktips

 

Dere som kjenner meg, eller som har lest bloggen min før vet at jeg er utrolig glad i musikk. Dere vet også at jeg ofte kommer med blogginglegg der jeg endten har musikktips til dere, eller at jeg spørr dere om dere har musikktips til meg. Idag er det det siste som er tilfellet. Jeg er utrolig lei av det meste musikk jeg hører på nå, og trenger derfor noe nytt!
Rene CD'er som virker helt supert, uten riper!

Noen musikktips til meg?

-Kristine-

Wants

Her er noen av de klærne jeg ønsker meg mest akkurat nå. Kommer nok sikkert til å bestille meg noen av plaggene tror jeg!  Laget dette innlegget igår , så to av plaggene har jeg allerede bestillt meg fra nelly.


Jeg bare elsker denne jumpsuiten fra Nelly!  Dere finner den HER.  Denne er bestillt ♥Denne toppen fra Nelly finner dere HER. Bestillte meg også en sånn en igår!

Trenger også en helt enkel sort bukse, denne finner dere HERDenne herlige shortsen finner dere HER

Denne toppen hadde vert utrolig fin å hatt, nå når sommeren snart kommer snikende frem!  HER finner dere den.
 Badedrakt HER ,Bikini overdel HER , Bikini truse HER


Kjolen finner dere HER


Noe dere likte?

- Kristine -

Helgen

 

Igår var jeg og Elisabet i trivselshagen for å danse i noen timer. Vi har et 4h prosjekt der vi skal lage to danser selv, så da var det bare å sette i gang.

Da jeg og Silje Iren kom ut til Elin i sekstiden, var bordet pådekket med tapas. Det resulterte i at jeg spiste altfor mye, så senere blir det joggetur på meg! Ble en super kveld med mangen gode påfunn, synest hvertfall jeg! Vi lekte gjemsel, doktorsisten , såg på youtube videoer og bare koset oss.

 
Nå skal jeg jobbe med matte i noen timer, før jeg skal vise dere hva det siste innkjøpet fra fredag er.

- Kristine -

Back! Dagens....

 

Nå er jeg tilbake med masse blogglyst, nytt kamera og snart et nytt design. Så nå fremover kommer jeg til å blogge mye!  Kjøpte meg et speilrefleks kamera før idag, som ble Nikon D5100. Synest det virker som et superbra kamera og jeg er kjempe fornøyd! Det andre innkjøpet for dagen ble en casall Rock Ring fra G-sport , har ønsket meg en slik lenge, men har aldri hatt penger til akkurat det.


Dagens siste innkjøp holder jeg som en overraskelse til søndag, men jeg kan si at det er kjøpt på G sport, hva tror du det er ?

-Kristine-