mai 2012


Litt sånn info.

 

Nå er det en stund siden forrige blogginlegg. Det er grunnet konfirmasjon og lite blogglyst. Denne uken som kommer nå, skal hele niende trinn på leirskole i krokpollen. Tror det kommer til å bli gøy, men det betyr jo selfølelig at det ikke blir noe blogging den uken heller. MEN når jeg kommer hjem igjen skal jeg kjøpe meg speilreflekskamera for litt av konf. pengene mine. Da blir det nye bilder til nytt design, og jeg er ganske sikker på at blogglysten kommer til og forbedre seg noen hakk.


Lekte meg litt med speilrefleksen til Elin etter konfirmasjonen min.. siden hun var så flink at hun la det igjen ♥

 

Blogger igjen om noen uker , ha et strolende liv folkens !

 

- Kristine -

Bikinier

 

Nå er det snart sommer, og det er begynt å komme nye, fine bikinier i butikkene. Så nå ser jeg å leter etter en ny bikini, siden den jeg kjøpte meg fra nelly i fjord desverre er for liten. Tenkte også nå at jeg ville dele de fineste bikiniene med dere. jeg synest hvertfall at desse er supre! 

Jeg er ikke helt sikker på hvilken av de jeg liker best, hvilken synest du var finest ?

- Kristine -  

Nytt hull..

 

Siden vi har to prøver i morgen, har jeg lest en del siden jeg kom hjem. Men jeg klarer ikke å konsentrere meg sånn veldig lenge uten pause og da må jeg jo ha noe å gjøre i pausene. Har lenge hatt lyst på et hull til i det ene øret, og siden Elin klarte å stikke et hull på seg selv med nål, så måtte bare jeg og teste det ut. Ble egentlig ganske vellykket synest jeg. Er litt vondt nå da, men jeg satser på at det går over etterhvert.


Her er nålen jeg brukte.

 

Resultat:

Er altså den hvite, blanke jeg har "laget" idag.

 

Hvordan synest du det såg ut?
Har du gjort det samme?

 

- Kristine -

Quotes

 

♥  En dag uten musikk er som en dag uten mening.

♥  When nothing goes right.. go left

♥  It's important to put a lot of years into your life, but equally imortant to put a lot of life into your years.

♥  Don't take life too serious. You'll never escape it alive anyway.

♥  Remember the past, plan for the future, but live for today, because yesterday is gone and tomorrow may never comes.

♥  Never regret something that made you smile.

♥  Dream as you'll live forever, live as if you'll die today.

♥  The best dreams and worst nightmares have the same people in it.De siste ukene har jeg begynnt å lese quotes hvis jeg er lei meg, deppa, eller når jeg bare får lyst. Synest det hjelper utrolig godt om jeg er deppa, men hvorfor vet jeg ikke. Noen av dem funker bedre å lese når man er i godt humør da. Dette var noen av de quotesene jeg liker akkurat nå. Hva synest du om dem?

 

- Kristine -

 

Første kvelden i mai

Heihei !

Denne første kvelden i Mai har vert en super kveld! Reiste opp til Silje Iren i seks tiden, der Elin og Susann også var. Vi snakket mye, satt og solet oss, var i ballbingen, og til slutt gjikk vi ned til Reed sentrum og danset , var gøy!

Hadde planer om å ta med meg kamera, men det klarte jeg selfølgelig å glemme.. skal prøve å bli flinkere til å ta det med meg når jeg skal noe som kan vere fint å ha bilde av. Kommer kanskje noen bilder fra kvelden senere, om jeg får stjelt noen bilder av Silje.

Fikk noen spørsmål fra forrige innleg om hvilken side jeg bruker til å designe meg genser, og det er DENNE siden.

 


Kørte også litt traktor med pappa før idag , uten å ødelegge noe !

Har du hatt en bra kveld?

-Kristine-

Genser design

Nå har jeg begynnt å designe meg en genser, som jeg har tenkt å bestille meg når jeg har litt penger igjen. Liker det jeg har fikset så langt ,men nå har jeg ingen ideer om hva jeg bil ha på fremsiden eller på den andre armen. Vil ha noe med litt humor tror jeg , eller kanskje en søt pingvin? 

 
Hva synest du om genseren sålangt? Vurderer å ha den i lyserosa eller grå.  Noen som har noen ideer om hva jeg skal ha på fremsiden eller armen?

- Kristine-