februar 2012


29.02.12

Hei søte lesere ! 

Idag har vert en ganske så bra dag , er noen ting som kunne vert bedre, men likevell en bra dag! Var noen som danset for oss på skolen, de var sykt flinke! 

Etter skolen skulle jeg egentelig på en sånn konfirmasjons greie , men siden jeg hadde ganske mye lekser som jeg måtte få gjort , ble jeg med Silje Iren opp til besteforeldrene i åsen , spiste middag og gjorde lekser. Og så fotballtrening etterpå ♥

 


Andreas er flink til å ta bilder..Koss ♥

Her har vi da en kommende Aktor ♥Konsentrasjon ♥

Liker dere best når bildene er store eller små på bloggen ?

 

- Kristine - 

I morgen

 

Hei , jeg ville bare si ifra om at det blir lite blogging i morgen , siden jeg ikke kommer hjem igjen før klokka er sju. Og da har jeg alle leksene igjen. Kan hende at jeg kan klare å få slengt inn et innlge før jeg legger meg da. 

Gleder meg virkelig til to og en halv time med konfirmasjonsgreie i morgen ... ETTER skoletid. Jaja. 

 


Gammelt bilde ♥

 

- Skal/har du konfirmert deg kristelig ? 

 

- Kristine - 

 

New York

Heihei, sshit.blogg.no her !

Kristine spørte om jeg ville lage et innlegg, så selvfølgelig sier jeg ja , fordi jeg er så snill. Men i dag har jeg vært på stranden siden jeg er i USA. Badet i mexicogulfen, hehe utrolig kult syntes da jeg hvert fall. 

I morgen så skal jeg hjem igjen, men før vi skal hjem så skal flyet innom New York. Elsker new york, jeg har vært på time scare og det er vell det beste stede i hele New york sier da bare jeg. Digger plassen, og bare shopping stede.

Har du vært i New york før?


Min mening om homofili

 

Noe av det dere ville vite min mening om er homofili. Min mening om det er vel at det er greit. Du er den du er , og er du homofil , ja så er du homofil. Det er ingenting galt med det. Hadde en av mine venner kommet og sakt til meg at h*n var homofil, så tror jeg min reakson ville vert : kult! eller noe sånnt noe. 

Så , jeg har ingenting imot dem. 

 
Hva er din mening om det ? 

 

- Kristine - 

Sko

// Forhånds skrevet innlegg //

SKO ♥

Dere som kjenner meg godt vet at jeg er utrolig glad i sko. Og at om jeg hadde hatt masse penger ... så hadde jeg hvertfall brukt en god del av dem på sko. Eller hva ? Og det som er så bra med sko er at det finnest så utrolig mange forskjellige typer. Høg hæl , lav hæl, stoff, skinn, lave, boots .. you name it. 

Her har jeg plukket ut mine favoritter :


Jeg elsker Jeffrey Campbell skoene! Er hvel kansje ikke hverdags skoene , men om man skal pynte seg litt , eller bare vil freshe opp antrekket litt med noen høye heler , er Jeffrey Campbell skoene just perfect ♥

 Converse skoene er pene sko som kan brukest til det meste.  Så derfor ble dette også en av mine favoritter.


Vil bare nevne det at dette innlegget ble skrevet midt på natten , så om jeg skriver litt merkelig ... så er sikkert det grunnen. 


Hva synest du om sko ?
Liver du også Jeffrey Campbell og Converse skoene ?

 
- Kristine -  

Min mening !

Jeg vet at denne bloggen til vanlig består av livet mitt , bilder av meg og vennenne mine også videre. Men siden jeg liker å lese om meningene til andre bloggere , så tenkte jeg kanskje at dere vil vite mine meninger også ? Så da er det bare å kommentere noe dere vil vite MIN mening om ! Så skal jeg prøve og svare min mening så godt som mulig.

Jeg blir utrolig glad for kommentarer , og jeg skal prøve og skrive noen meninger når jeg kommer hjem idag (morgen). Skal ikke rett hjem etter skolen fordi at jeg skal på dans , men blogging blir det.

 Hva vil du vite min mening om ?

 

- Kristine - 
 

Redigering

Hei , nå sitter jeg her og snakker med Ørjan på skype , og redigerer bilder ♥

 


Før                                                                                             Etter 


Hvilket bilde likte du best , før eller etter ? 


- Kristine -

BiLdEr

Hei , her kommer flere bilder fra fotoshooten til meg og Silje Iren , tok omtrent 300 bilder i dag , så måtte velge ut noen "få" av de .. :

 


PENA ♥Konsentrasjon ♥

That ass vettu ♥  haha .. 
Hva synest du om bildene ?
Hvilket bilde likte du best ?

 

- Kristine -  

Fotoshoot + Outfit

Hei , nå har jeg og Silje Iren vert ute og tatt litt bilder. 

 


Sko // Converse - Bukse // Cubus - Genser // BikBok - Skjorte // HM - Solbriller // HM - Smykke // Glitter - Klokke // Mango.Bukse // Cubus - Singlett // Cubus - Skjorte // H&M - Hals // Skinlo - Sko // Silje Iren sine - Veske // Mamma sin.Øredobber // fikk til bursdagen.Hoho , kråkereir på hodet ♥Hva synest du ? 

 

- Kristine - 

Chiller an

Hei ! 

Nå sitter jeg oppe med Silje Iren , og ser på Magikerne på Waverly Place. Pizzaen er i ovnen , jum jum !

Silje Iren

  • Er den søteste jenta ♥
  • Har den beste humoren  ♥
  • Er den beste !!
  • LOVEU ♥ 

 

Outfit bilder kommer senere , viss vi gidder å ta dem. 

 
Hva skal du idag ? 

 

- Kristine - 

 

Skal jeg lese DIN blogg ?

Hei , jeg har ikkje så mye å finne på akkurat nå , bortsett fra facebook og skype da. Så derfor så tenkte jeg at jeg kunne lese litt blogger. 

Skal jeg lese din ?


Yo man ! 

 

- Kristine - 
 

Musikktips

Hei , nå er det utrolig lenge siden jeg har kommet med noen musikktips til dere. Kanskje jeg skal begynne men en sånn "Ukens Sang"  hver uke ?

Som sikkert mange av dere vet , så er musikksmaken min utrolig "utbredt" , jeg liker alt fra pop til metall. Men her er da noen av de sangene jeg hører mest på for tiden. 

 


The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die 


Brokencyde - Get Crunk 

 

 

Hva synest du om sangene ?
Har du noen musikktips til meg ?

 

- Kristine - 

Forandring ?

Hei , fannt noen gamle bilder på pc'n.. 


Bildene er fra 2008 - 2009 .

Sorry Silje Iren ♥ 

Har vi forandret oss eller ? 

 

- Kristine - 

Jentekveld

Igår hadde jeg , Elin , Susann og Silje Iren jentekveld nede med Susann. Vi spiste pizza , og så en film på tv som heter SexDrive , har du sett den ?  Silje Iren skulle til føørde idag , så hun reiste i 9 tiden. Og fikk bare sovet i 4 timer.

Ingen av oss har med seg kamera , siden jeg klarte å glemme mitt hjemme og de andre ikke gadd å ta med seg. Så da finner jeg litt bilder på pc'n til Susann.

Blir mer blogging senere!

Hva har du gjort på så langt i helgen ?

 

- Kristine -

Hva synest dere ?

Nå er jeg endelig fornøyd med både designet og headeren på bloggen . Så da lurer jeg på hve dere synest ? Likte dere headeren ? 

Blir glad for din mening ! ♥- Kristine - 

Fortsettelse følger

Hei , jeg fikk litt respons på det forrige innlegget mitt , og det virker som at det hvertfall er noen som leser bloggen min , og vil at jeg skal fortsette. Så derfor så fortsetter jeg. Jeg skal prøve å forbedre bloggingen min , og blogge hver dag. Jeg er ikke sikker på om jeg klarer det , men det er vel verdt et forsøk ? 

 

I begynnelsen av ferien var jeg på bLAN , og fra tirsdag til torsdag var jeg på Villmarksleir i Viksdalen. Det var gøy , og vi fikk oppleve en god del, med det hadde vert mye gøyere om det hadde vert bedre vær, det er likevell noe jeg kommer til å huske som noe gøy. 

 

Nå skal jeg kose meg med One tree hill (sesong 9 , episode 7) og dette :

Er du glad i frukt ?

Hva har du gjort på i ferien ?
Hva skal du gjøre resten av ferien ?
Synest du det virker gøy med Villmarksleir ?  


- Kristine - 
 

HVA ?

Hei , jeg er usikker på om jeg skal fortsette med bloggingen å prøve å forbedre meg , eller om jeg bare skal skutte med hele bloggen. Noen som har noe mening om det ? Jeg vil jo på en måte blogge , men på en måte så vet jeg ikke helt.  Er det noen som faktisk leser bloggen min ? 

Hadde blitt utrolig glad for litt respons på dette innlegget. 
 

 

- Kristine - 

The bitch is back !

Tok meg en liten bloggpause , men nå har jeg fått meg ny pc , ting er litt mindre stress og jeg har ladet opp kameraet. Så da var jeg vel klar til å blogge igjen nå da ?

Fikk mamma til å ta noen bilder til en ny header før idag , så nå skal jeg straks fikse meg et nytt design også. Så er vel bloggingen min oppe og går igjen i morgen.

Kos dere med Stoylen.blogg.no til da !

Snakkes ♥ 

Stress

Jeg vet at jeg omtrent ikke har blogget i det siste. Jeg har masse prøver og treninger + at jeg må sove litt inn i mellom også , så nå fortiden er alt ganske så stress. Får se om jeg kanskje får blogget litt i helgen , siden jeg ikke har lekse da. 

Planene mine for helgen er at i morgen skal jeg , Elin , Silje Iren og Susann opp til Susann og  ¨feste¨ litt. På lørdag skal jeg i bursdag til Simon !

 


Silje Iren , loveu ♥


Love my self ♥♥  neidaa ... 

 

Hva er dine planer for helgen ?

 

- Kristine - 

 

Vinn personlig almanakk !

Jeanette har en konkuranse på BLOGGEN sin , der du kan vinne en personlig almanakk. 

Om du har lyst å vere med på konkurransen du også , klikk HER!

 

Skal du melde deg på konkurransen ? 

 

- Kristine -

KM

Hei !  Idag har jeg vert på KM , eller det vil si .. jeg har sett på kampene. Siden jeg ikke har fått fikset overgangen til Sandane fra breimsbygda enda får jeg ikke vere med å spille. 

Var gøy å se på også da. Sandane 1 fikk pokal og er videre til sluttspillet ! Bra jobba jenter ! ♥

 


Sannt vi er søte ? ♥

 

Hva har du gjort på i helgen ?
Spiller du fotball ?


- Kristine -  

header

Hei , jeg er ikke sånn særlig fornøyd med det designet jeg har på bloggen nå. Vet ikke helv hvorfor , men litt av grunnen er hvertfall headeren min. 

Er det noen som er så snille at de vil prøve å lage en header til meg ? 

Noen bilder som kan brukes :
Gohst .. 


Blir SUPERGLAD om dere lager en header å sender til meg på e-post eller facebook !!♥  (kristine_d_Raad@hotmail.com)    jeg heter Kristine Raad på facebook.

 

- Kristine -  

Kveldens middag

Hei , ikveld skal jeg vere så flink at jeg skal lage middag til familien og meg. Jeg skal lage en sursøt gryte. 


Ser ikke dette godt ut ?  ♥

Oppskriften finner du på HER.

 

 

- Kristine - 

Gina Tricot

Nå skal jeg snart bestille meg en t-skjorte fra Gina Tricot. 

 

Synest ?

- Kristine -

Skoleboller !

Jeg lever!  Sorry for at jeg ikke har blogget de siste dagene. Det meste har vert stress , og jeg har vert lite hjemme. Harre vondt i hodet når jeg våknet , så derfor har jeg vert hjemme idag. 

Jeg laget skoleboller isted , de ble faktisk veldig vellykket synest jeg. Hvertfall på smak. 


De ser vell kanskje litt shabby ut , men shmaker godt ♥Nå må jeg øve litt mer på samfunnsfagprøven som jeg tror jeg skal ha i morgen. Og så er mammaen min så snill at hun skal lage pizza når hun kommer hjem i fra fjøsen. Loveu mamma ♥   

Og for og ikke glemme pappa , så er jeg veldig glad i han også ♥

 

Liker du skoleboller ?

JEG LIKER KOMMENTARER ! ♥ 

 

- Kristine -