Konkuranse


Vinn personlig almanakk !

Jeanette har en konkuranse på BLOGGEN sin , der du kan vinne en personlig almanakk. 

Om du har lyst å vere med på konkurransen du også , klikk HER!

 

Skal du melde deg på konkurransen ? 

 

- Kristine -

Jeffrey campbells !

Hei , nå har jeg deltatt i en konkuranse på  http://lissis.blogg.no. Det er en konkurranse der du kan vinne et par lekre Jefrey campbells sko. 

 

Du kan delta HER !!

 

 

Vinneren av konkurransen !

Hei , nå har jeg nettop trekt vinneren av konkurransen ! Jeg sa at jeg skulle lage lapper osv , men siden jeg er lat , så brukte jeg Random.org. 

 

Vinneren av dette :

Er ................ Julie Felde ! 

Du får den på skolen på mandag , gratulerer. 

 

- Kristine - 

KONKURRANSE !

Hei , kjøpte også en liten ting til en konkurranse når jeg var i førde igår. Ble ikke så mye , siden jeg trodde at jeg hadde lite penger igjen , noe som egentelig var ganske feil. 


Her er da premien. 

 

Det eneste du må gjøre er å kommentere dette innlegget med navn og e-post (eller fullt navn til facebook). Kommer til og trekke vinneren på søndag eller mandag. Skriver ned alle navnene på lapper , putter lappene oppi en skål , ser bort og trekker en lapp. 

Hadde vert koselig om noen hadde giddet å lage et innlegg om konkurransen også , men det er altså ikke nødvendig for å vere med på konkurransen.

 

- Kristine - 

Konkurranse?

 

Hei ! I morgen så skal jeg til førde , og viss alt går etter planen og jeg ikke er blakk før jeg kommer på det , tenkte jeg at jeg skulle kjøpe noe til konkurranse på bloggen , men hva?  

Vinneren av konkurransen til meg og Silje Iren blir trekt i morgen. 

 
Konkurranse !

Hei !

DU MÅ : Legge igjen ein komentar i komentarfeltet der du skriver hva du heter og hotmailadressen din. Da får du 1 lapp i boksen. Viss du vil ha 2 lapper i boksen så går du inpå bloggen til Silje Iren >HER< Og legger igjen ein komentar der også. Da dobbler du altså vinnersjansen din. Men vil du ha 3 lapper i boksen liker du FB siden hennes. >HER< . Vil du ha 4 lapper liker du også min FB side >HER< . 

 

Vinneren trekkes på onsdag ! 

 

-Kristine- 

Konkurranse !

Vi du vinne dette ? 
Da må du trykke på bildet (linket) å delta i konkurransen der. Det har jeg gjort ! 
- Kristine -

Konkuranse (:

Jeg er med på en konkuranse der du kan vinne 3 sanne kremer som du smører på kroppen og du blir brun.  For og vere med på denne konkuransen trykker du HER !