Design


Nytt design

 

Nå har jeg endelig fikset meg et nytt design til bloggen. Var utrolig lei av det gamle. Forandring fryder, ikke sant? 

Idag var hele GU ut på tur. Var en ganske lang og kanskje bittelitt kjedelig tur, men vi klarte likevel å gjøre noe gøy ut av det. Jeg har hvertfal hatt mange latterkramper idag (som normalt). Akkurat nå er jeg utrolig trøtt og sliten, så jeg vurderer å legge meg om en liten stund. Så skal jeg prøve å få blogget litt mer til dere i morgen ♥


Hva synest du om det nye designet ?

 

- Kristine -

Hva synest dere ?

Nå er jeg endelig fornøyd med både designet og headeren på bloggen . Så da lurer jeg på hve dere synest ? Likte dere headeren ? 

Blir glad for din mening ! ♥- Kristine - 

header

Hei , jeg er ikke sånn særlig fornøyd med det designet jeg har på bloggen nå. Vet ikke helv hvorfor , men litt av grunnen er hvertfall headeren min. 

Er det noen som er så snille at de vil prøve å lage en header til meg ? 

Noen bilder som kan brukes :
Gohst .. 


Blir SUPERGLAD om dere lager en header å sender til meg på e-post eller facebook !!♥  (kristine_d_Raad@hotmail.com)    jeg heter Kristine Raad på facebook.

 

- Kristine -  

Nytt design

Hei , nå sitter jeg og fikser på designet mitt. Tok meg liksom over en time å få til headeren sånn som den er nå på grunn av størelsen på bildet.. 

Nå skal jeg fikse litt til , så kanskje jeg legger ut noen flere bilder av photoshooten jeg hadde med Silje Iren før idag. 

 

Hva synest du ?

 

- Kristine

Hjelpe meg ?

Hei , nå er jeg sykt lei av dette designet , om det er noen som faktisk leser denne bloggen , så tipper jeg at dere hater det slik som det er nå ?

Så jeg lurte på om det er noen som kunne være så snille å hjelpe meg ? Jeg finner ikke noen bra gratis design som jeg vil ha , og jeg selv er helt elendig på koder osv.. 

Need help ! ♥


DETTE er long time ago det ! 

 

KAN DU HJELPE MEG ? 

 

- Kristine - 

 

Ny Header

Hei , nå har jeg nettop fikset meg en ny header. Har ikke tenkt å ha den så lenge , men siden jeg ikke har tatt noen bilder til en annen header så blir det denne in til videre. Passet ikke så mye med God Jul og nisselue nå lenger. 

Om noen har lyst til å lage en header til me når jeg har fått tatt noen bilder , så er det bare å si ifra! Hadde blitt superglad !

 


Hva synest du om den nye headeren ?

 

Nå skal jeg snart se en film tror jeg , var det som var planen FØR jeg begynnte å fikse på bloggen .. 

 

-Kristine-

Ny Header

Hei , nå har jeg strevet i omtrent en time med å få til headeren i riktig størelse. Tror jeg fikk det til sånn OK nå ? 

Hva synest du om den nye Headeren ?

 

 

-Kristine-

Nytt design.

Som dere ser , så har jeg skaffet meg et nytt design. Jeg kommer sikkert til å endre noen småting, som header ettervert , men jeg har ikke noen bilder til det atm. 
Jeg fannt designet på http://katrineaastorpdesign.blogg.no , der er mangen utrolig fine design. Så om du trenger et nytt design , men ikkje får det til (sånn som meg) , så anbefaler jeg å sjekke den ut. 
Nå skal jeg finne ledningen til kameraet mitt , så kommer det sikkert noen bilder etterhvert. 
Liker du dette designet ?
-Kristine 

HJELP !

 

Som jeg skrev i forrige innleg , så skal jeg fikse på designet mitt igjen. Men jeg er VIRKELIG ikkje noe god på det ! Jeg aner ikke hva jeg skal begynne med  , og kan "litt" for lite om koder osv... 

 

Jeg hadde blitt utrolig takknemlig om noen ville hjelpe meg ! ?

 

 

 

-Kristine 

Nå skal jeg ...

 

Nå skal jeg begynne helt på nytt , å prøve å lage et litt fresh juledesign. Jeg er ikke noe god på å lage design , så om det er noen som kunne tenke seg å hjelpe meg bittelitt , så hadde jeg blitt utrolig glad ! 

 

Spørsmål : Hvordan får man til sånn som for eksempel julekuler "over" headeren og slikt ?   

 

 

 

 

-Kristine 

Fail !

Som sikkert ein del av dykk har sett , så står det   "og det FOM faller meg i hode"  på headeren min. Men sida eg faktisk er ganske så lat av og til , så gidde eg ikkje og fikse på det.  Antar og at dei aller fleste forstår at der skal stå SOM ^^D

 

-Kristine 

Nytt DESIGN !

Hei , no har eg faktisk bestemt meg for å begynne å blogge igjen , eg skal i allefall prøve å blogge ein del. No laga eg meg nettop ein ny header .. det er vel eigentlig ikkje sannt , for eg har berre endra på ein header som eg laga for nokon veker sida. Men den er i allefall ny på bloggen. 

For at eg skal kunne blogge bra , og ofte , må eg nesten vete kva de vil skal vere på bloggen. Kva skal eg skrive om , vil de ha mykje bilder ? osv. 


Kva synest du om headeren ?


happy happy .. xD
 

-Kristine