Blogg


Nytt forsøk

Hei!

Nå tenkte jeg at jeg skulle gjøre enda et forsøk på å begynne å blogge igjen. Vet det ikke har vert mye blogging de siste månedene, og det er egentelig bare fordi jeg har vert lat og ikke giddet. Idag er jeg litt små syk , så det eneste jeg har gjort er å se på tv, laget muffins og chillet forran pc'en. Håper det er noen som fortsatt vil lese bloggen min, og kanskje til og med komme med noen forslag til hva jeg kan blogge om ? Hadde jeg hvertfall blitt veldig glad for!

 

Klarte jeg å friste noen nå?

Dere ser sikkert også at jeg har nytt design siden forige gang jeg blogget. Skal lage en annen header snart, men må først ta noen bilder til det.

Hva vil dere at jeg skal blogge om fremover?

-Kristine-

Girlsnight

 

Nå sitter jeg, Silje Iren, Susann og Elin med hver vår PC nede med Elin. Vi har spist grandiosa og nachos til mat, og vert ute å tatt noen bilder, som dere ser nedenfor. Dagen idag har gått til flytting, siden besta skulle flytte inn på et annet tun idag. Akkurat nå sitter jeg å hører på en samtale om snegler.. Visste dere at det er en plass i Gøteborg som heter Elin's Place?Love you girls ♥ ;*

 

Blir sikkert mer blogging utover natten.

-Kristine-

 

Mobil forslag?

Heihei! Idag våknet jeg ikke før klokken var to .. og akkurat idag var den dagen der jeg hadde en plan om å tjene masse penger og jobbe. Så omtrent med en gang jeg hadde stått opp gikk jeg ut å klippte plenen, med mobilen i bh'en... så nå er den sånn ca ødelagt av fukt og skjermen virker bare av og til. Derfor tror jeg det er lurt at jeg begynner å lete etter en bra mobil, og så kjøpe meg den før den jeg har nå streiker helt. Klarer meg nemmelig ikke uten mobil med spotify på !


D
ette er den jeg har nå, og det er en super mobil ♥

Har du noe forslag på hvilken mobil jeg burde kjøpe meg?

Grillings / Campe

Hei! I kveld har jeg, Elin og Silla vert i reedfjera å grillet. Ble pølser på meg og Elin og hamburger på Silla. Var ganske gøy, og endte opp med at vi kastet stein på hverandre og vann da såklart..
Campe i Hagen

Jeg og Silla bestemte oss igår for at vi skulle campe i hagen deres med telt, og vi satte vår egen ny rekord på å sette opp teltet! Tok oss bade en time og ti minutter, som er en forbedring på femti minutter siden sist. Vi satt med hver vår pc i fanget til klokken var rundt ett(?) før vi såg Pirates of the Carabian 1. Selv om vi ikke sovnet før i fire tiden, klarte vi å stå opp i ti tiden.. så da ble vi med faren til Silje Iren ned på Sandane og spiste frokost på bakaren, nomnom!


Flinke til å sette opp telt er vi hvertfall!


Planen var egentelig Harry Potter marraton i teltet da...

 

Har du grillet i år ?
Har du sovet i telt?

Håper alle sammen nyter sommerferien og det fine været ! (om dere har fint vær da)
GOD HELG ♥

- Kristine -

05072012

Igår kom endelig Silje Iren igjen! Hun har hvert i Spania i to hele uker, og det har vert en "stille" tid i Breim. Så idag var det urolig artigt å se henne igjen. Vi møttest på Reed i eitt tiden, og fant ut i halv to tiden at vi skulle ta en kjapp tur til sandane.. så da ble det en times tid med Elin som egentelig var på jobb. Etter det satte vi oss ned på kunstgrasbanen på Reed og solet oss og såg på Ørjan og Andreas som jobbet.
Gratulerer til Elin som fikk av reggisen idag!


Tusen takk for gaven, Silje Iren♥
- Kristine -

Sminke

Nå er det omtrent en time siden jeg sto opp, og det jeg har gjort siden da er å spise og smike meg. Tenkte jeg skulle vise dere forskjellen på meg med og uten sminke, for jeg synest at det er veldig stor forskjell! Sminketmeg sånn som jeg pleier å sminke meg til hverdags.


Uten sminke                                                                                                                 Med sminke


Dette er sminken jeg bruker.

 

Synest du at det var stor forskjell ?
Om det fortsatt er noen som vil at jeg skal lage en sminkevideo, så kan jeg sikkert få laget det en dag?

- Kristine -

Ting jeg HATER

Siden jeg absolutt ikke kommer på noe bedre å blogge om, så blir det et innlegg om ting jeg absolutt hater og er redd for.

Måker er helt forferdelige dyr. Ikke bare skriker de hull i ørene på deg og bæsjer mye men de er i tilleg skummle, store og aggresive. Jeg og Nikoline var på grusbanen på Reed for to år siden, og der er det måker. Når vi skulle gå over banen begynnte måkene å fly med stor hastighet rett mot oss, altså nedover.. før de svinget seg opp igjen sånn ca en meter forran oss. Det vi ikke hadde sett, men som vi såg ganske fort var at det låg en måkeunge på bakken. Men uansett.. siden det har jeg vert livredd måker. Og det er ikke kødd.

 

Dører. Jeg liker dem virkelig ikke. De kan selfølgelig vere gode å ha noen ganger.. men som oftest er de bare ivegen. Jeg går i dem hele tiden! En gang da jeg var liten var jeg på slektstreff på Skei hotell. Så skulle vi ta heisen ned ifra hotellrommet.. og da tok jeg selfølgelig på heisdøren akkurat idet den åpnet seg, noe som resulterte at jeg fikk halve hånden min klemstret mellom to av "heisplatene". Det var ingen god opplevelse. For noen år siden hadde jeg skadet øyet, og var derfor blind i omtrent et døgn (på grunn av at jeg hadde en klut på øye), jeg hadde akkurat spist taco i blinde og var på veg inn på soverommet mitt. Men når jeg skulle gå ut den opne stuedøren, klarte jeg å gå i den.. den smale siden liksom. Jeg har også på en eller annen måte klart å sette hodet fast i en skyvedør en gang da jegvar liten..

 

 

Dette er de to tingene jeg hater mest, og er mest redd for.

Er du redd for noe av dette?
Hva er dine største frykter?

 

- Kristine -

Siden sist

Det ble visst en litt lenger pause enn hva planen var, men nå er jeg tilbake med forhåpentlig vis masse blogging! Jeg kan ikke love at det blir flere innleg hver dag, siden det skjer ganske lite som er noe interresangt å lese om de neste dagene hverfall. Men neste uke skal jeg mest sannsynlig ned til Elin en tur og så er det fire herlige dager med Norsk Contry treff! Dette fåregår rundt huset mitt, så med mindre jeg stikker av så blir dette vanskelig å gå glipp av.

Siden sist jeg blogget har jeg ...

  • Vert på leir


  • Vert på cir.cuz konsert (på leiren)


  • Badet

 

  • Overnattet med Elin
  • Hatt Elin og Susann på besøk

 

  • Vert på hytta med Elin og Susann

 

  • Vert på shopping tur i Førde med Susann og Elin

 

  • Ryddet

 

  • Hørt på P3 ♥

 

  • Chillet hjemme
Om det er noe dere vil at jeg skal blogge om eller lage videoblogg om, så er det bare å kommentere så skal jeg se om jeg kan fikse det!
Har du hatt en bra start på sommeren?

- Kristine

Leir next

Heii !

Nå skal jeg straks bort til naboen på leir. Naboen min er nemelig Fjordhestgarden og der skal det være fylkesleir i 4h! Tror det kommer til å bli en bra leir med masse hyggelige folk, så nå har jeg begynt å glede meg litt her! På fredag blir det cir.cuz konsert og på lørdag blir det riding. Er vell fire år siden jeg ridde sist, så dette blir gøy!
Hva skal dere i sommer?
God start på ferien?

Kommer tilbake med mer blogging neste uke.

Ha en SUPER helg ♥

 

- Kristine -

Breakfast

God Morgen mine kjære lesere!

Som jeg sa , så har jeg og Elin døgnet. Og siden det er utrolig lite spennende som skjer på morgenkvisten, så hadde jeg god tid til å lage meg en herlig frokost til både meg og mamma. Idag ble det fruktsalat! Ahh.. der er såinnmari godt,og i tilleg ganske sunt! Fem om dagen er bra for magen ♥


Mamma sover fortsatt, men jeg tipper hun blir glad når hun ser skålen med fruktsalat og en lapp "Frukost?:D".

 

Klarte jeg å friste noen med fruktsalaten nå?

 

- Kristine -

1088 bilder...

og 800 av dem ble tatt på skolen.. idag! Tusen takk til Anders , Ruben og Jon Even for flere hundre av ubruklige bilder som jeg straks skal slette! Der var noen ok bilder da.. så da viser jeg dere noen bilder fra den chille skoledagen vår.

 
Skyldig nr.1

Skyldig nr. 2 ♥


Skyldig nr.3

- Kristine -

My wall

Det som irriterer meg mest av alt på rommet mitt er en grønn - grusom vegg ! Jeg har alltid hatet den, og hadde planer om å male den i begynnelsen av ferien, men siden det skal bo to menn i etasjen min i 2 måneder, må jeg vente til de stikker igjen. Så nå har jeg fikset en midlertidig løsning!


Resten av rommet ser fortsatt ikke sånn særlig bra ut , men veggen er jeg ganske fornøyd med!Faila litt med at der er to like bilder .. men pytt pytt.

Jeg vet at dette sikkert ikke er  noe interresangt å lese om .. men jeg fikk bare utrolig lyst til å lage dette innlegget, og det er jeg som bestemmer hva jeg vil blogge om, right ?

Hva synest du ?

- Kristine -

Klasseavsluttningen

Som jeg sa , så hadde vi klasseavsluttning på campingen på Tirsdag. Det var utrolig kaldt vær, men gøy ble det likevel ! Klarte å gi fra meg kameraet mitt til Anders i omtrent fem minutter, og på de minuttene hadde han tatt rundt seksti bilder. Vi hadde også en stafett der vi var fire og fire delt opp i jentene, guttene, damene og mennene. Den første på laget skulle skyte med luftgever, den andre skulle bere en tallerk med et glass med vann i over en bro, den tredje skulle blåse opp en ballong og gå med den mellom bena og det siste.. som var det vanskeligste, skulle alle på laget kaste en støvel bak og rundt seg selv på en måte! Vi klarte det ikke og måtte gi opp , men men!

 


Jon Andreas ♥Blir mer blogging senere, for nå skal jeg rydde rommet og vaske golv!
GOD HELG , og til dere som er ferdige med skolen, god sommerfereie ♥

 

- Kristine -

Forsoving

Idag skal vi ha hjemmedag for Haiti som vil si at alle elevene i både åttende klasse og niende klasse skal tjene 200,- kr hver som skal sendes til en skole i Haiti. Jeg og Silla skal bake kaker som vi senere idag skal selge på Coopen på Reed. Så til dere som bor i Breim, kom og kjøp! Jeg skulle også rydde ut tingene mine på badet og gangen idag før jeg stakk opp Silla idag, men smarta selv våknet fem på halv ti og jeg skulle være der halv... Nå får jeg ikke tak i mamma på mobilen, så da må jeg bare vente til hun kommer hjem.


Random bilde fra pc'n av meg og Eirik som danser sving ♥

 

Gjør dere noe sånnt for en skole i utlandet?

 

- Kristine -

Onsdag den 13

 

Skoledagen idag har egentelig vert ganske digg! Første timen gikk til snakking og i de tre siste timene så vi film: Mannen som elsket Yngve. Tror hvertfal at det var det den hette. Etter skolen chillet jeg på Sandane med Elin og Susann før dans. Vi skal ha dansefremvisning på lørdag, så derfor blir det dans i morgen også! Jippi!

Nå skal jeg straks på sommeravsluttning med klassen på campingen, både håper og tror at det blir gøy ♥  

Har du hatt en bra dag ?

- Kristine -

Hårpleie

 

Jeg har slitt en del med slitt hår på grunn av rettetang og farging, i tilleg så har jeg et hår som blir fort tørt og slitt. Så for noen uker siden fannt jeg ut at jeg måtte begynne å pleie håret mitt litt med mer hårkurer, slik at det ikke ser så slitt ut. Da kjøpte jeg meg en MATRIX total results Repair og en MorocanOil.

 


Denne hårkuren skal reparere slitt hår, og den virker utrolig bra! Jeg har brukt den i omtrent to uker nå og håret mitt er mye mindre slitt. I tilleg så lukter den herlig også, som jo er et stort pluss.Morocan Oil er en hårolje som forebygger slitt hår og gjør håret silkeglatt og glansfult! Den funker utrolig bra på mitt brusete og lite glansfulle hår. Etter at jeg begynnte å bruke denne oljen er ikke håret mitt fullt så brusete lenger og det er mye mer glansfullt!  Anbefaler denne sterkt! OG denne lukter også herlig ♥

 

Bruker du noe hårkurer eller olje?

 

- Kristine -

Multitrend

 

Idag fikk jeg endelig pakken fra Multitrend som jeg bestillte i forrig uke. Sendingen tok ikke noe spesielt lang tid, men jeg har gledet meg som en liten unge til å få den så derfor føltes det utrolig lenge! Pakken inneholdt to skilt, et stort og et litt mindre. De kommer til å passe perfekt inn på rommet mitt når jeg får fikset det litt i sommer, noe som jeg skal gjøre!
I'll let you be in my dreams, if you let me be in yours ♥

Passer utrolig bra , synest jeg hvertfall!

 

Hva synest du?

- Kristine -

 

 

Snow White and the Hunstman

Ikveld har jeg og Elin vært på kino og sett Snow White and the hunstman. Jeg er ikke egentelig noen tillhenger av filmer med krig osv.. men denne filmen synest jeg var bra! Så om dere vurderer å se den, så gjør det! Skulle gjerne ha forklart dere litt om hvordan den var, men jeg er ekstremt dårlig til å forklare sånne ting , så da får dere kose dere med traileren istedet.

 


Off, tror jeg må si det at det jeg likte minst med denne filmen var fuglene! Fyfader til skumle de er !!

 

Har du sett den ?
Om ikke, har du planer om å se den ?

- Kristine -

Flytting

 

På fredag kommer det to stykker som skal bo her i omtrent to måneder, fordi de skal rydde i skogen. Derfor fikk jeg beskjed for noen dager siden at jeg måtte flytte alle tingene mine (inkl. sengen min) inn på stuen min, så nå er det overflyllt her inne, og resten av etasjen må ryddes.

Slik ser stuen/soverommet mitt ut nå:

Flyttet ut herfra


Fikk forresten genseren min fra nelly isted, elsker den!

 

Nå må jeg kjappe meg ned til Susann der jeg skal kose meg resten av kvelden♥

 

Ha en fin kveld !

 

- Kristine -

Sommertider

Idag har det vært et helt nydelig vær, så derfor bestemmte jeg og Silje Iren oss for at vi skulle møtes med bryggen og bare cille i solen og kanskje bade litt. Var supergøy, og bading ble det! Er alltid like gøy å vere med Silje Iren!, hun er omtrent alltid i godt humør og hun er en super venn ! Loveu søta ♥

 
EinsteinMåke bæsj ...

bortevekk

Silje Iren badet idag! Tror ikke jeg har sett henne bade i norge på ... er det to år ?Måtte selfølgelig utnytte det fine været og bade litt jeg også.

Solen forsvant bak en sky .. og kom aldri tilbake!  Speilbilde av vannet.

Noen andre som synest at jeg ser bittelitt gal ut her ?


Random: når jeg ikke helt føller med på samtalene kan det fort bli som dette.  Silla sa "Eg trukje sola kjem tebake eg". Mitt svar var "Jo eg trur sola kjeme heim om ti minutt eg!" . Nå virket det kanskje ikke så morsomt .. men jeg lover dere at akkurat det og da var dette hysterisk!

 

Har du hatt en bra dag?
Har du badet i år ?

 

- Kristine -

Back in Black

Nå har jeg endelig fått bort den stygge etterveksten min! Planen min var jo egentelig å farge det i en litt mørk brunfarge .. men når jeg sto der med en brun og en svart hårfarge i hendene klarte jeg virkelig ikke å ta den brune. Liker best at det er svart, så nå har jeg endelig fått svart hår igjen! Superfornøyd jente som blogger nå !

 
For noe griseri! Nakken min ser fortsatt sånn ut ♥


 

Hva synest dere?

 

- Kristine -

BILDER


Nattmods på kameraet !

"Anders!"Skjer her da?
Synest?

- Kristine -

Later

 

 

Idag skal vi ha bokmåls tentamen. Vi skal skrive essay, noe som jeg synest er superbra siden jeg kan akkurat den sjangeren ganske godt. Og siden det er onsdag idag, så skal jeg på dans kvart på fire. Blir derfor ganske sen blogging idag. Tar ikke med kameraet idag heller, så da kan det hende at det bare blir outfit eller noe senere.

Er det noe dere mener jeg bør forbedre med bloggingen min?


Gammelt bilde.

Ha en super dag da, folkens ♥

 

- Kristine -

Today's pictures


Nydelige Silje Iren ♥

 


En slapp gjeng som var tidelig ferdig på mattetentamen! Fannt ut at det var effekter på kameraet.

 


Guttene lizzm ♥

 


Ipad - konsentrert meg !

 

 


Etterpå var det 4H samling i gapahuken til bukta 4h (?) med mat på bål.

 


Kjekken , sjekk de øyene da !

 

Hva synest du om bildene?
Hva har du gjort idag?

- Kristine -

Ipad

Nå sitter jeg her hos Jon Even sammen med Simon og Eirik å blogger på ipaden til Jon Even. Senere idag skal vi på 4h møte med veslevatnet. Sorry for at dette blir et veldig kjedelig og kort innlegg, men jeg måtte virkelig bare teste å blogge med en ipad, love it! Vi hadde mattetentamen før idag, gikk ikke sånn supert akkurat, men siden karakterene ikke teller i år, gjør det vel egentelug ikke så mye. Blir mer innteresang blogging med bilder senere idag!

Har du hatt en bra dag sålangt ?
Har du ipad ?

-Kristine-

Musikktips

 

Dere som kjenner meg, eller som har lest bloggen min før vet at jeg er utrolig glad i musikk. Dere vet også at jeg ofte kommer med blogginglegg der jeg endten har musikktips til dere, eller at jeg spørr dere om dere har musikktips til meg. Idag er det det siste som er tilfellet. Jeg er utrolig lei av det meste musikk jeg hører på nå, og trenger derfor noe nytt!
Rene CD'er som virker helt supert, uten riper!

Noen musikktips til meg?

-Kristine-

Wants

Her er noen av de klærne jeg ønsker meg mest akkurat nå. Kommer nok sikkert til å bestille meg noen av plaggene tror jeg!  Laget dette innlegget igår , så to av plaggene har jeg allerede bestillt meg fra nelly.


Jeg bare elsker denne jumpsuiten fra Nelly!  Dere finner den HER.  Denne er bestillt ♥Denne toppen fra Nelly finner dere HER. Bestillte meg også en sånn en igår!

Trenger også en helt enkel sort bukse, denne finner dere HERDenne herlige shortsen finner dere HER

Denne toppen hadde vert utrolig fin å hatt, nå når sommeren snart kommer snikende frem!  HER finner dere den.
 Badedrakt HER ,Bikini overdel HER , Bikini truse HER


Kjolen finner dere HER


Noe dere likte?

- Kristine -

Helgen

 

Igår var jeg og Elisabet i trivselshagen for å danse i noen timer. Vi har et 4h prosjekt der vi skal lage to danser selv, så da var det bare å sette i gang.

Da jeg og Silje Iren kom ut til Elin i sekstiden, var bordet pådekket med tapas. Det resulterte i at jeg spiste altfor mye, så senere blir det joggetur på meg! Ble en super kveld med mangen gode påfunn, synest hvertfall jeg! Vi lekte gjemsel, doktorsisten , såg på youtube videoer og bare koset oss.

 
Nå skal jeg jobbe med matte i noen timer, før jeg skal vise dere hva det siste innkjøpet fra fredag er.

- Kristine -

Back! Dagens....

 

Nå er jeg tilbake med masse blogglyst, nytt kamera og snart et nytt design. Så nå fremover kommer jeg til å blogge mye!  Kjøpte meg et speilrefleks kamera før idag, som ble Nikon D5100. Synest det virker som et superbra kamera og jeg er kjempe fornøyd! Det andre innkjøpet for dagen ble en casall Rock Ring fra G-sport , har ønsket meg en slik lenge, men har aldri hatt penger til akkurat det.


Dagens siste innkjøp holder jeg som en overraskelse til søndag, men jeg kan si at det er kjøpt på G sport, hva tror du det er ?

-Kristine-

Litt sånn info.

 

Nå er det en stund siden forrige blogginlegg. Det er grunnet konfirmasjon og lite blogglyst. Denne uken som kommer nå, skal hele niende trinn på leirskole i krokpollen. Tror det kommer til å bli gøy, men det betyr jo selfølelig at det ikke blir noe blogging den uken heller. MEN når jeg kommer hjem igjen skal jeg kjøpe meg speilreflekskamera for litt av konf. pengene mine. Da blir det nye bilder til nytt design, og jeg er ganske sikker på at blogglysten kommer til og forbedre seg noen hakk.


Lekte meg litt med speilrefleksen til Elin etter konfirmasjonen min.. siden hun var så flink at hun la det igjen ♥

 

Blogger igjen om noen uker , ha et strolende liv folkens !

 

- Kristine -

Bikinier

 

Nå er det snart sommer, og det er begynt å komme nye, fine bikinier i butikkene. Så nå ser jeg å leter etter en ny bikini, siden den jeg kjøpte meg fra nelly i fjord desverre er for liten. Tenkte også nå at jeg ville dele de fineste bikiniene med dere. jeg synest hvertfall at desse er supre! 

Jeg er ikke helt sikker på hvilken av de jeg liker best, hvilken synest du var finest ?

- Kristine -  

Nytt hull..

 

Siden vi har to prøver i morgen, har jeg lest en del siden jeg kom hjem. Men jeg klarer ikke å konsentrere meg sånn veldig lenge uten pause og da må jeg jo ha noe å gjøre i pausene. Har lenge hatt lyst på et hull til i det ene øret, og siden Elin klarte å stikke et hull på seg selv med nål, så måtte bare jeg og teste det ut. Ble egentlig ganske vellykket synest jeg. Er litt vondt nå da, men jeg satser på at det går over etterhvert.


Her er nålen jeg brukte.

 

Resultat:

Er altså den hvite, blanke jeg har "laget" idag.

 

Hvordan synest du det såg ut?
Har du gjort det samme?

 

- Kristine -

Quotes

 

♥  En dag uten musikk er som en dag uten mening.

♥  When nothing goes right.. go left

♥  It's important to put a lot of years into your life, but equally imortant to put a lot of life into your years.

♥  Don't take life too serious. You'll never escape it alive anyway.

♥  Remember the past, plan for the future, but live for today, because yesterday is gone and tomorrow may never comes.

♥  Never regret something that made you smile.

♥  Dream as you'll live forever, live as if you'll die today.

♥  The best dreams and worst nightmares have the same people in it.De siste ukene har jeg begynnt å lese quotes hvis jeg er lei meg, deppa, eller når jeg bare får lyst. Synest det hjelper utrolig godt om jeg er deppa, men hvorfor vet jeg ikke. Noen av dem funker bedre å lese når man er i godt humør da. Dette var noen av de quotesene jeg liker akkurat nå. Hva synest du om dem?

 

- Kristine -

 

Første kvelden i mai

Heihei !

Denne første kvelden i Mai har vert en super kveld! Reiste opp til Silje Iren i seks tiden, der Elin og Susann også var. Vi snakket mye, satt og solet oss, var i ballbingen, og til slutt gjikk vi ned til Reed sentrum og danset , var gøy!

Hadde planer om å ta med meg kamera, men det klarte jeg selfølgelig å glemme.. skal prøve å bli flinkere til å ta det med meg når jeg skal noe som kan vere fint å ha bilde av. Kommer kanskje noen bilder fra kvelden senere, om jeg får stjelt noen bilder av Silje.

Fikk noen spørsmål fra forrige innleg om hvilken side jeg bruker til å designe meg genser, og det er DENNE siden.

 


Kørte også litt traktor med pappa før idag , uten å ødelegge noe !

Har du hatt en bra kveld?

-Kristine-

Genser design

Nå har jeg begynnt å designe meg en genser, som jeg har tenkt å bestille meg når jeg har litt penger igjen. Liker det jeg har fikset så langt ,men nå har jeg ingen ideer om hva jeg bil ha på fremsiden eller på den andre armen. Vil ha noe med litt humor tror jeg , eller kanskje en søt pingvin? 

 
Hva synest du om genseren sålangt? Vurderer å ha den i lyserosa eller grå.  Noen som har noen ideer om hva jeg skal ha på fremsiden eller armen?

- Kristine-

Trening

Hei ! Nå fikk jeg bare utrolig lyst til å blogge litt, og siden jeg straks skal på fotballtrening så ble overskriften trening ! Har hatt en vellykket helg sålangt med supre folk!  Imorgen lir det visst bare jobbing hjemme , utifra hva mamma og pappa sier i hvertfall.Og så var det en ganske så kjedelig og IKKE chill uke resten , med engelsk tentamen og to prøver , love ♥
Trying to be a fjortiz lizzm!

Spiller du fotball?

- Kristine -

Herlig

 

Idag har det vert strålende vær hele dagen , med sol og mange grader. Skulle egentelig sitte inne i hele dag å jobbe med skolearbeid som jeg ikke har fått gjort enda, men når været er sånn... nei da må jeg bare ut å nyte det. Så jeg og Silla har vert på tur utihuttiheita oppe i skogen.  Vi fannt en fin plass (på en traktorvei) og sette oss ned og drakk brus og spiste oreokake. Klarte jeg å friste noen nå ?

Nå kom jeg nettopp inn fra en økt med musikkprøve lesing og soling. Håper jeg hvertfall har fått litt mer brunfarge idag da ♥

 


Hadde jeg bare vert så brun <3  (redigert)  EHE, niceface på det bilde der jah ...

 

Er det fint vær der du er?
Hva har du gjort i helgen ?

 

- Kristine -

Chill morning - randomnes

God morgen , sunnshines!  Idag sto jeg opp tidelig, bare sånn at jeg kunne ha en skikkelig chill morning. Har kost meg med vafler og pepsimax til frokost, og nå sitter jeg her å blogger med sol i annsiktet.  Etter skolen idag er det dans, før jeg skal se kampen til J16 (Stil - Førde2 ).

Fikk endelig pakken min fra Nelly igår , og kjolen passet helt supert. Kanskje dere får se den senere i uken?

 

musicnodes
The New Cities: C.L.O.N.E.

 

musicnodes
The New Cities: Pretty Little Mess


Digger desse sangene , hva synest du?

 

- Kristine -

Beautiful morning


Smakebit på dagens outfit.

 

Er det sol og fint vær der du bor?

- Kristine -

Retarded Barbies

Hei !  Igår kveld var jeg, Elin og Susann på besøk med Silje Iren. Hun har nettop fått seg sjokolade fontene, så da bler det masse frukt og sjokolade. Var sykelig godt, men fysøren så kvalm jeg ble etter hvert.  Etter det ble vi sittende å se på spiderman på tv'en. Jeg har selv aldri sett spiderman før, men det var litt gøy da. Og selfølgelig satt vi å skravlet i pausen da ♥

Glemte å ta med meg kamera, så det ble desverre ikke noen bilder. Men som plaster på såret for den, så skal jeg lage en videoblogg til dere senere idag. Jeg vet ikke hva dere vil at jeg skal videoblogge om så dere MÅ kommentere hva dere vil at jeg skal videoblogge om. Hviss ikke blir det bare en snakkevideo der jeg sitter å skravler om ingenting, og det blir bare kleint.

Ha en super Søndag folkens!

Husk å skriv hva dere vil ha videoblogg om da !

 

Snakkes sunshines !

 

- Kristine -

Ny klippt Hva synest du ?
- Kristine -  

20 days

Jeg har ikke så mye  å blogge om for tiden så derfor skal jeg med en 20 days challenge etter ferien. Men siden det skal vere interesangt for dere å lese bloggen min , så hadde det vert fint om dere legger igjen en kommentar om hva dere vil skal vere med på utfordringen. 

 


Hva synest dere om 20 dagers utfordring ? 

 

- Kristine - 

Kvil i fred

 


Vil alltid huske deg som den supersnille og smilande jenta du var. Du er høgt elska og vil bli djupt sanka. Kvil i fred , Rikke ♥

 

 

God påske !

I morgen drar jeg på hytta med pappa. Tror det skal bli gøy !  Har planer om å snøbade om det er fint vær. Ellers blir det vel mest avslappning med radio og bok lesing. Er så sinnsykt deilig å bare slappe helt av på hytta!  Der er ikke internett eller mobildekning inne på hytten , men et bittelite stykke opp på en liten topp er der det da ♥GOD PÅSKE ALLE SAMMEN ! ♥

Hva skal dere gjøre i påsken ?
- Kristine -  

My day

Idag måtte jeg opp tidelig , fordi at jeg skulle lese i kirken (siden jeg er konfirmant).  Etter det ble jeg med Sille hjem , og vi laget vafler ♥

Siden jeg kom hjem har jeg for det meste sittet på facebook og hørt på musikk. Lite spennende som har skjedd i dag , med andre ord. 

I morgen skal jeg og Sille på Sandane for å møre noen folk. Satser på at det blir gøy! 

Har du noen musikktips til meg ? 

 


Digg sang egentelig ♥

 

Har dere blitt lurt av noen idag ?

 

- Kristine -  

Kinakål

Nå sitter jeg her og snakker i mobil med Elin og Øyen. Elin har sånn ubegrenset  bruk i tre måneder , så det må vi benytte!  

Sitter også og spiser kinakål og drikker brus ♥ 

 

Hva skal man blogge om ? 

 

 

- Kristine - 

Tha bitch is BACK !

Nå begynner jeg å blogge igjen. Så her kommer det en liten oppdatering om hva som har skjedd siden sist.

I forrige uke hadde vi en uke på utplassering i arbeidslivet. Jeg var på utplassering meg hjemmetjenesten i Breim. Det synest jeg var helt okei. Ble mer overbevist om at jeg vil bli noe innen helse og omsorg hvertfall ! Den helgen ble jeg også syk.  Denne uken har det vert mye dans. Vi har hatt en dansefremmvisning som hette Amerikan Beauty. Vi fremmførte den først til dem som kom å ville se den på onsdag , og på torsdag fremmførte vi den for ungdomsskolen og litt av barneskolen på Sandane. 

Om en liten stund kommen Elin og Susann på besøk. Vi skal kose oss med å se film , spise salat og nyte at det er ferie ! ♥

 


Jeg er bare så kul lissom ♥

 

Hva skal du gjøre i ferien ? 

 

- Kristine - 

Blogging

Har ikke orket å blogge i det siste, har faktisk bare glemt hele bloggen litt. Sånn kommer det kanskje til å bli en stind fremover. Er ikke sikker, for omtrent hver gang jeg sier at det kommer til å bli lite blogging... det er da blogglysten kommer tilbake. 
Seldiggerbilder ♥  (webcam .. lite å gjøre ..)Har du onepiece ?
- Kristine - 

Kake baking !

Woow , her kommer det faktisk et innlegg ! overrasket ? 

Nå skal jeg snart opp til Silje Iren for å bake bursdags kake! 


Trøtt , har sovet i fire timer i natt ja ♥

 

Dette ble ikke noe bra innleg nei , men siden jeg stikker snart så rekker jeg ikke å fikse noe på det. Er tydeligvis litt random idag også ja .. 

 

NATTA ♥ jeg skal ikke sove før klokken er 00:00 ♥

 

Blogges bedre neste gang .

 

- Kristine - 

Hospitering

Hei !
 

Igår og idag har vi vert på hospitering på videregående. Jeg valgte å hospitere på dans ,siden jeg elsker å danse. Det har vert to supre dager! Nå er jeg nesten helt sikker på at det er dans jeg vil gå på. ♥

Igår fikk vi danse moderne med 1.klasse elevene , og etter det fikk vi se en musikal som 2. og 3. klasse fremmførte.
Idag fikk vi først se hva elevene har jobbet med i MDD (musikk,dans,drama).  Og så danset vi Hiphop. Sykt gøy !! ♥

 SALAT ♥


Fuck you bitches !! 


Neida , bare kødda ♥Har du vert på hospitering ?
Liker du å danse ? 

 

 

- Kristine - 

HEI

 

Jeg vet at det var en utrolig spennende overskrift , men jeg kom ikke på noe bedre akkurat nå.  Grunnen til at jeg blogger nå er egentelig bare for å utsette ryddingen av kjøkkenet , gangen og rommet mitt noen minutter til. Jeg har virkelig ikke lyst til å rydde. 

Hehe , jeg fikk noen spørsmål om hva elg virus er. Jeg tror ikke det er noe , men når jeg og Silje Iren er i litt for godt humør så blir det fort litt random. 

Er det noe dere vil at jeg skal blogge om senere idag ? Er så vanskelig å finnne ut hva jeg skal blogge om når det ikke skjer noe i helgene. 

 

TUSEN TAKK for at dere leser bloggen min !!! ♥

Har dere noen musikktips til meg ? 

 

- Kristine - 

Skjønneste

Heii !! Nå sitter jeg oppe med Silje Iren / Sille og kooser meg ♥ 

Silje Iren snakker : Hviss det finst et elg virus , so ve eg ha det !! eg elska elga ♥    Eg ve ha red bull ... for eg ve bli hyper ! Og eg e kul. 

Hun komer sikkert ikke til å bli superfornøyd når hun ser at jeg skrev det ned.. men hun tillgir meg nok ♥

Hun er så skjønn !!

KOS DERE I HELGEN , FOR DET SKAL JEG ♥

  

Kommer

Hei ! Nå har jeg ikke blogget på noen dager. Gidder ikke , har ikke noe å blogge om og jeg er lite hjemme så derfor har jeg ikke tid. Så ingen unnskyldninger her. 

I morgen skal jeg til Førde med Elin, Susann og Oda ♥ Vi skal til tannlegen alle fire (jeg får av strengen !! jipppiii!! ) og så skal vi shoppe litt , og kose oss med pizza. 

Så morgen dagens innkjøp kommer i morgen kveld og så kommer det kanskje en videoblogg i løpet av helgen. 

 

Hva skal du de neste dagene ? 

 
SPLASSHH !! 

 

- Kristine - 

I'm sorry

Hei ! 
Jeg vet at jeg har blogget utrolig dårlig de siste dagene , og jeg vet at det ikkje egentelig er noen god unnskyldning.. men jeg har ikke peiling på hva jeg skal blogge om.

Hva vil dere at jeg skal blogge om ?  
Vil dere ha videoblogg ?
Vil dere ha en spørsmålsrunde ?
Konkurranse ? Snakkees 

 

- Kristine - 

Små øyner , stor betydning 

- Kristine - 

Jeg har

ikke noe å blogge om akkurat nå. Det er også grunnen til at jeg ikke blogget igår. Men nå skal jeg og mamma på bildetur , som vil si at vi skal ut å ta bilder. Så da blir det kanskje noen bilder til dere senere idag. 

 

Igjen , noen som har noen forslag til videoblogg ?
Vil dere at jeg skal lage en videoblogg til dere ?

 

 

T.G.I.F

Nå er det HELG !! Endelig !! Jeg ELSKER det ♥

Er oppe med Silje Iren nå , og så skal vi på Idk etterpå. Noe som jeg definerer som en BRA fredag ! ♥ Hat tatt noen få bilder hittil , og så tar jeg helt sikkert noen flere senere idag , så da blir det bildedryss fra dagen senere. 

Hva skal du i helgen ?  

Litt selvdigger bilder ♥

- Kristine -  

 

Mye å gjøre

Hei , jeg har ikke egentelig tid til å blogge idag , så dette blir bare et kjappt innlegg. Jeg har masse lekser som jeg må få gjort , en bok som jeg må lese ferdig på grunn av en presentasjon , og en rle presentasjon. 

Har ikke skjedd noe spesielt på skolen idag heller. 

Er det noen som vil at jeg skal videoblogge ? Og i tillfelle , HVA skal jeg videoblogge om ? 

 


Gammelt bilde ♥

 

- Kristine - 

29.02.12

Hei søte lesere ! 

Idag har vert en ganske så bra dag , er noen ting som kunne vert bedre, men likevell en bra dag! Var noen som danset for oss på skolen, de var sykt flinke! 

Etter skolen skulle jeg egentelig på en sånn konfirmasjons greie , men siden jeg hadde ganske mye lekser som jeg måtte få gjort , ble jeg med Silje Iren opp til besteforeldrene i åsen , spiste middag og gjorde lekser. Og så fotballtrening etterpå ♥

 


Andreas er flink til å ta bilder..Koss ♥

Her har vi da en kommende Aktor ♥Konsentrasjon ♥

Liker dere best når bildene er store eller små på bloggen ?

 

- Kristine - 

I morgen

 

Hei , jeg ville bare si ifra om at det blir lite blogging i morgen , siden jeg ikke kommer hjem igjen før klokka er sju. Og da har jeg alle leksene igjen. Kan hende at jeg kan klare å få slengt inn et innlge før jeg legger meg da. 

Gleder meg virkelig til to og en halv time med konfirmasjonsgreie i morgen ... ETTER skoletid. Jaja. 

 


Gammelt bilde ♥

 

- Skal/har du konfirmert deg kristelig ? 

 

- Kristine - 

 

New York

Heihei, sshit.blogg.no her !

Kristine spørte om jeg ville lage et innlegg, så selvfølgelig sier jeg ja , fordi jeg er så snill. Men i dag har jeg vært på stranden siden jeg er i USA. Badet i mexicogulfen, hehe utrolig kult syntes da jeg hvert fall. 

I morgen så skal jeg hjem igjen, men før vi skal hjem så skal flyet innom New York. Elsker new york, jeg har vært på time scare og det er vell det beste stede i hele New york sier da bare jeg. Digger plassen, og bare shopping stede.

Har du vært i New york før?


Min mening om homofili

 

Noe av det dere ville vite min mening om er homofili. Min mening om det er vel at det er greit. Du er den du er , og er du homofil , ja så er du homofil. Det er ingenting galt med det. Hadde en av mine venner kommet og sakt til meg at h*n var homofil, så tror jeg min reakson ville vert : kult! eller noe sånnt noe. 

Så , jeg har ingenting imot dem. 

 
Hva er din mening om det ? 

 

- Kristine - 

Sko

// Forhånds skrevet innlegg //

SKO ♥

Dere som kjenner meg godt vet at jeg er utrolig glad i sko. Og at om jeg hadde hatt masse penger ... så hadde jeg hvertfall brukt en god del av dem på sko. Eller hva ? Og det som er så bra med sko er at det finnest så utrolig mange forskjellige typer. Høg hæl , lav hæl, stoff, skinn, lave, boots .. you name it. 

Her har jeg plukket ut mine favoritter :


Jeg elsker Jeffrey Campbell skoene! Er hvel kansje ikke hverdags skoene , men om man skal pynte seg litt , eller bare vil freshe opp antrekket litt med noen høye heler , er Jeffrey Campbell skoene just perfect ♥

 Converse skoene er pene sko som kan brukest til det meste.  Så derfor ble dette også en av mine favoritter.


Vil bare nevne det at dette innlegget ble skrevet midt på natten , så om jeg skriver litt merkelig ... så er sikkert det grunnen. 


Hva synest du om sko ?
Liver du også Jeffrey Campbell og Converse skoene ?

 
- Kristine -  

Min mening !

Jeg vet at denne bloggen til vanlig består av livet mitt , bilder av meg og vennenne mine også videre. Men siden jeg liker å lese om meningene til andre bloggere , så tenkte jeg kanskje at dere vil vite mine meninger også ? Så da er det bare å kommentere noe dere vil vite MIN mening om ! Så skal jeg prøve og svare min mening så godt som mulig.

Jeg blir utrolig glad for kommentarer , og jeg skal prøve og skrive noen meninger når jeg kommer hjem idag (morgen). Skal ikke rett hjem etter skolen fordi at jeg skal på dans , men blogging blir det.

 Hva vil du vite min mening om ?

 

- Kristine - 
 

Skal jeg lese DIN blogg ?

Hei , jeg har ikkje så mye å finne på akkurat nå , bortsett fra facebook og skype da. Så derfor så tenkte jeg at jeg kunne lese litt blogger. 

Skal jeg lese din ?


Yo man ! 

 

- Kristine - 
 

Jentekveld

Igår hadde jeg , Elin , Susann og Silje Iren jentekveld nede med Susann. Vi spiste pizza , og så en film på tv som heter SexDrive , har du sett den ?  Silje Iren skulle til føørde idag , så hun reiste i 9 tiden. Og fikk bare sovet i 4 timer.

Ingen av oss har med seg kamera , siden jeg klarte å glemme mitt hjemme og de andre ikke gadd å ta med seg. Så da finner jeg litt bilder på pc'n til Susann.

Blir mer blogging senere!

Hva har du gjort på så langt i helgen ?

 

- Kristine -

Fortsettelse følger

Hei , jeg fikk litt respons på det forrige innlegget mitt , og det virker som at det hvertfall er noen som leser bloggen min , og vil at jeg skal fortsette. Så derfor så fortsetter jeg. Jeg skal prøve å forbedre bloggingen min , og blogge hver dag. Jeg er ikke sikker på om jeg klarer det , men det er vel verdt et forsøk ? 

 

I begynnelsen av ferien var jeg på bLAN , og fra tirsdag til torsdag var jeg på Villmarksleir i Viksdalen. Det var gøy , og vi fikk oppleve en god del, med det hadde vert mye gøyere om det hadde vert bedre vær, det er likevell noe jeg kommer til å huske som noe gøy. 

 

Nå skal jeg kose meg med One tree hill (sesong 9 , episode 7) og dette :

Er du glad i frukt ?

Hva har du gjort på i ferien ?
Hva skal du gjøre resten av ferien ?
Synest du det virker gøy med Villmarksleir ?  


- Kristine - 
 

HVA ?

Hei , jeg er usikker på om jeg skal fortsette med bloggingen å prøve å forbedre meg , eller om jeg bare skal skutte med hele bloggen. Noen som har noe mening om det ? Jeg vil jo på en måte blogge , men på en måte så vet jeg ikke helt.  Er det noen som faktisk leser bloggen min ? 

Hadde blitt utrolig glad for litt respons på dette innlegget. 
 

 

- Kristine - 

The bitch is back !

Tok meg en liten bloggpause , men nå har jeg fått meg ny pc , ting er litt mindre stress og jeg har ladet opp kameraet. Så da var jeg vel klar til å blogge igjen nå da ?

Fikk mamma til å ta noen bilder til en ny header før idag , så nå skal jeg straks fikse meg et nytt design også. Så er vel bloggingen min oppe og går igjen i morgen.

Kos dere med Stoylen.blogg.no til da !

Snakkes ♥ 

Stress

Jeg vet at jeg omtrent ikke har blogget i det siste. Jeg har masse prøver og treninger + at jeg må sove litt inn i mellom også , så nå fortiden er alt ganske så stress. Får se om jeg kanskje får blogget litt i helgen , siden jeg ikke har lekse da. 

Planene mine for helgen er at i morgen skal jeg , Elin , Silje Iren og Susann opp til Susann og  ¨feste¨ litt. På lørdag skal jeg i bursdag til Simon !

 


Silje Iren , loveu ♥


Love my self ♥♥  neidaa ... 

 

Hva er dine planer for helgen ?

 

- Kristine - 

 

KM

Hei !  Idag har jeg vert på KM , eller det vil si .. jeg har sett på kampene. Siden jeg ikke har fått fikset overgangen til Sandane fra breimsbygda enda får jeg ikke vere med å spille. 

Var gøy å se på også da. Sandane 1 fikk pokal og er videre til sluttspillet ! Bra jobba jenter ! ♥

 


Sannt vi er søte ? ♥

 

Hva har du gjort på i helgen ?
Spiller du fotball ?


- Kristine -  

Kveldens middag

Hei , ikveld skal jeg vere så flink at jeg skal lage middag til familien og meg. Jeg skal lage en sursøt gryte. 


Ser ikke dette godt ut ?  ♥

Oppskriften finner du på HER.

 

 

- Kristine - 

Gina Tricot

Nå skal jeg snart bestille meg en t-skjorte fra Gina Tricot. 

 

Synest ?

- Kristine -

Skoleboller !

Jeg lever!  Sorry for at jeg ikke har blogget de siste dagene. Det meste har vert stress , og jeg har vert lite hjemme. Harre vondt i hodet når jeg våknet , så derfor har jeg vert hjemme idag. 

Jeg laget skoleboller isted , de ble faktisk veldig vellykket synest jeg. Hvertfall på smak. 


De ser vell kanskje litt shabby ut , men shmaker godt ♥Nå må jeg øve litt mer på samfunnsfagprøven som jeg tror jeg skal ha i morgen. Og så er mammaen min så snill at hun skal lage pizza når hun kommer hjem i fra fjøsen. Loveu mamma ♥   

Og for og ikke glemme pappa , så er jeg veldig glad i han også ♥

 

Liker du skoleboller ?

JEG LIKER KOMMENTARER ! ♥ 

 

- Kristine - 

Styrekurs

Heihei !

Blei visst eit blogginnleg idag og. Veit ikkje kvifor eg skriv nynorsk , men satsar på at dei som masar på at et burde skrive nynorsk blir glade no. Eg reise til Bryggja på styrekurs no snart , og det varer til søndag. Det blir nok desverre ikkje noko blogging før søndag ettermiddag , eller mandag. (Med mindre Silje Iren har er så snill at ho bloggar litt for meg.hinthint)

Skal prøve og få tatt nokon bilder til dykk.

 

Er du med i 4h ?
Har du vore/skal på styrekurs ? 

 


Nokon andre som fekk lyst på oreokake no ?

 

- Kristine

 

Dagens bilder

Har hatt med meg kameraet på skolen i flere dagen , men jeg gidder som oftest ikke å bruke det. Men idag var et unntak , så her er det litt bilder fra idag!

 


random.com

 

Jeg vil kalle dette .......

KONSENTRASJON

 


Søtingane ♥ 

Tycks ?

 

- Kristine -

Fjellet!

Nå har jeg akkurat vert på fjellet med Elisabet , Andreas , Dag Simen og litt Ole og Jan. Kjøpte meg nye slalomski igår , så jeg var sykt nervøs før jeg begynnte å renne , men det gikk egentelig ganske bra !  (Har nesten ikke rent slalom på to år)

 


Fjortiz ? 

 

Liker du å renne slalom ? 

 

- Kristine - 
 

Tenk possitivt !

Hei ! Jeg hadde tenkt å gå ut når jeg kom hjem i fra skolen idag , og ta en haug med fine bilder til dere. Men så var jeg på besøk med Besta ♥. Når jeg kom hjem (for en halv time siden) var det så mørkt at det ikke var noe vits i , så jeg får ta bilder en annen dag. I tilleg til det er kameraet mitt utladet , skal få fikset det nå snart , sånn at jeg kanskje kan få lagt ut noen outfitbilder eller noe ?

Grunnen til overskriften er at jeg har vert sykt negativ og lei de siste dagene , hvertfall noen stunder. Det skal nå endrest på ! 

 

Nå har jeg nettop sett en grandis i ovnen , nom nom nom !

 

Snakkest senere , og da forhåpenteligvis MED nye bilder ..

 

 

 

- Kristine - 

Bestillt ny kjole fra Nelly!

Hei , nå bestillte jeg meg nettop en ny kjole fra nelly ♥


Bestillte denne i str. Small 

 

Hva synest du ?

 

- Kristine - 

Party !

Ok  . nå er jeg lat ! http://siihh.blogg.no/1326552492_bursdagsfeiring_.html#comment bilder fra bursdagen igår.

- Kristine - 

Love to live

Blogget ikke igår , men man må kunne ta seg en og annen bloggfri dag , eller hva ? Jeg er så smart at jeg drakk kaffe før jeg la meg på torsdag. Så da ble jeg sittende å se på One tree hill sesong 9 som engelig har kommt ut !! ♥  Sinnsykt trøtt i hele går. 

Var i bursdag til Frøydis igår , før jeg var så snill at jeg stakk på idk for å se Ruben (Jon og Eirik og da..). 

 

Nå skal jeg på 4h møte , yoho ! 

 

Kommer mer blogging med BILDER senere idag ! Men inntil da kan dere kose dere med Siihh.blogg.no. 

 


Savn ♥

Hva skal du i helgen ? 
 

- Kristine - 

Hvilken Kjole ?


Vurderer og kjøpe meg en av disse når jeg har spart opp litt mer penger igjen.

Hvilken likte du best ?

 

- Kristine - 

God Frokost

 

Nå har jeg nettop spist en god frokost , nemmelig havregrynsgrøt ! Klarte å glemme å putte salt i den , men shit au. 

 

Nå stikker jeg snart til førde med ELIN ♥

 

Liker du havregrynsgrøt ? 

 

- Kristine -

Pretty Little Liars

Nå sitter jeg her og er helt oppslukt i Pretty Little Liars ! Skal til å se episode 3 nå.  Så om du er en av de som liker slike serier  men ikke har sett Pretty Little Liars enda , burde virkelig sjekke det ut ! (Link).

I morgen skal jeg og Elin ta turen til førde. Vi skal til kjeveortoped , jeg skal til kiropraktor pluss kanskje bittelitt shopping. 

Noen andre enn meg som liker denne serien ?

Let it be fun!

Heihei!

Nå sitter jeg Jeanette og blogger for søte Kristine. Hun får desverre ikke til og laste opp bilder men siden jeg får det til så skal jeg være snill og bruke noen av mine bilder på hennes blogg.

Jeg også har egen blogg men skal ikke reklamere så masse for den, men den heter www.sshit.blogg.no. Men nå sitter jeg her og øver på matte nede på Sandane og det er VELDIG mye mer ( god nork ..! ) når man har internett på datan.
Sitter og hører på musikk og snakker på skype med to venninner ( ingen har blogg ). Også matte matte matte , tror jeg tar rleen hjemme.

Du har gjort i dag da? 

Hils på knut! min og silje sin kompis som ingen kan ta ifra oss!

Elsker smykke mitt fra forever 21 !!!

 

MÅ GJØRE VIDEO !

Hei , nå skal jeg og Silje Iren snart begynne på Må Gjøre videoen ! SÅ SKRIV FLERE FORSLAG

Skoleblogging

Hei , nå har vi RLE time , noe som er SINNSYKT kjedelig ! Det eneste possitive med denne timer er vel at vi får høre på musikk , og at vi er på pc'ene da ! '

Sitter og hører på denne ♥

musicnodes
Eyes Set to Kill: Heights

 

Kommer flere bilder fra bursdagen + bursdagsgavene mine senere idag. Skal på biblioteket etter skolen og gjøre lekser da.

 

Gjør du noen ganger lekser på biblioteket ?
Likte du sangen ?

 

- Kristine -

Funker det med dere `?

 

Nå skulle jeg til å laste opp resten av bildene fra bursdagen , og gavene jeg har fått. Men det går ikke å laste opp bilder , er det bare pc'en min som ikke virker eller er det blogg.no ?

Jeg laster opp bildene i morgen. Nå skal jeg spille litt kortspill med mamma før jeg går til sengs og drømmer søtt.

 

- Kristine - 

PARTY !

Heiia ! Nå skal jeg feire bursdagen min som eg har i morgon. 

 

Slenger inn på noen bilder jeg :  
 

 

Oreokake

 

Hei ! Jeg har bursdag på søndag og har tenkt å lage en oreokake til folka som kommer (inkl.meg). Så , er det noen som har en bra oppskrift ? Kan finne på nettet da , men de vet jeg liksom ikke om er gode ...

 

Nomnomnom ! 

 

 

- Kristine - 

Tomt batteri.

Hei , nå har Silje Iren fått meg med på trening , planen var og blogge MED bilder FØR treningen. Men på grunn av den fine setningen på kameraet mitt , derdet sto TOMT BATTERI. Så går ikke det. 


Savner Sommeren !!  (gammelt bilde)

Mer bilder senere

Skal du trene idag? 

 

 

-Kristine-

Godtefri !

Heihei , før nyttår laget jeg og mamma en avtale. Vi skal begge være godtefri (ink. brus , is, chips osv ...) frem til Mars. Om jeg ikke klarer det , skylder jeg mamma 200 kr og omvendt. Synest det er ganske smart , siden jeg omtrent hver mandag sider denne uken skal jeg ikke spise noe snop/godis!! .  Men ender opp med å kjøpe meg en sjokolade eller noe etter skolen. Men ikke F**n om jeg taper 200 kr på og spise noe som ikke egentelig er noe godt for meg i det hele tatt. 

 Har du hatt godtefri før ?
Troen på at jeg klarer det ?

 

- Kristine -  

Daff

 

Beklager for lite blogging i går og idag. Grunnen til det er at igår kom jeg meg ikke inn på blogg i det hele tatt. Idag har det vel egentelig ikke vert så mye å blogge om. 

Nå har mamma fått seg fjernkontroll til kameraet sitt , men det passer til mitt kamera også ! !! ♥ Happy Happy...

 

Yeah , slenger bare inn noen vakre bilder her jeg... 

Her er skjønnheten ♥

 

-Kristine

God Natt !

Hei , nå har jeg nettopp sett filmen Water for elephants. Jeg synest at den var veldig bra faktisk. Robert Pattinson (nam) spiller hovedrollen , og historien i filmen er ganske bra. 

Blir sikkert ikke så mye blogging i morgen , kommer nok ikke til å gidde å stå opp så tidelig ... 

 


Har du sett denne før ? 

(om dere merker at jeg er trøtt nå , så er det fordi at jeg er det (a) )

Natti ♥

 

-Kristine- 

Ok

Eg e rar, e du?

Lese din blogg ?

Hei , har sånn ca ikkje noke og finne på idag ..... **** nå blir det bokmål igjen , klarer bare ikke og skrive bloggen på nynorsk ... Men , siden jeg ikke har noe å finne på idag , så tenkte jeg at jeg kunne lese noen blogger. 

 

Kan jeg lese din blogg ?
-Kristine  

Nynorsk !

Hei , no har eg bestemt meg for at eg skal prøve og skrive nynorsk ei stund , sidan det er hovudmålet mitt. Eg er ikkje so veldig flink i nynorsk rettskriving , men dykk får bere rette på meg om eg har mykje feil. 

Har hatt besøk av Mari idag , lenge sidan sist ho var her, so det var koselig ♥ 

 


Det fine maleriet mitt skal snart bli måla over , og den stygge grønnfargen skal bli beige ♥

 

Føler meg bra flink når eg klarar og velte ei halvfull brusflaske med håret .. 

 

 Kva synest du ? Bokmål - Nynorsk 

 

- Krissy - 

29.12.2011

Yo !

Idag har jeg vert på Sandane prvød ski sko til skiene som jeg får av mamma og pappa til jul & bursdags gave ♥ Nå er det bare 9 dager til jeg blir 15 ! ♥ Begynner visst og bli gammel jeg ! hahaha ... funny funny... 

Nå kommer snart Mari på besøk ♥ 

 
Lilly i kjøkkenbenken <3

Høgtalere som jeg fikk til jul <3Beste julebrusen 

Bye bitches ;*

 

 

-Kristine-

 

 

 

Inspirasjon


 

Synest ?

 

-Kristine- 

Dagmar <3

 

Hei ! Jeg beklager for at jeg ikke har blogget de siste dagene , men uten strøm , internett eller mobilnett går det ikke. I natt har jeg sovet over hos Elin ♥

 

Ute i hagen ligger det tre som har fallt ned osv osv ... 

 

Kommer kanskje et innleg til litt senere.

 


Hoho , IKKE gammelt ! <3 

 

-Kristine-