Nytt forsøk

Hei!

Nå tenkte jeg at jeg skulle gjøre enda et forsøk på å begynne å blogge igjen. Vet det ikke har vert mye blogging de siste månedene, og det er egentelig bare fordi jeg har vert lat og ikke giddet. Idag er jeg litt små syk , så det eneste jeg har gjort er å se på tv, laget muffins og chillet forran pc'en. Håper det er noen som fortsatt vil lese bloggen min, og kanskje til og med komme med noen forslag til hva jeg kan blogge om ? Hadde jeg hvertfall blitt veldig glad for!

 

Klarte jeg å friste noen nå?

Dere ser sikkert også at jeg har nytt design siden forige gang jeg blogget. Skal lage en annen header snart, men må først ta noen bilder til det.

Hva vil dere at jeg skal blogge om fremover?

-Kristine-

2 kommentarer


Cecilie
-16.09.2012 kl:15:03


har konkurranse på bloggen min! du kan vinne et mobil deksel :)
Mikael
-29.12.2012 kl:15:12


Tjena, jag gillar din blogg!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / Tack och kram från Mikael

Skriv en ny kommentar