Busketroll 2012

Hei !

Hele forrige uke var jeg på 4h landsleir i Rollag i Buskerud. Det var en utrolig morsom leir, som jeg alltid kommer til å huske!

Søndagen var det bli kjent dag. Ble ikke sånn godt kjent med mangen, men var litt gøy likevell da!
Var også selfølgelig minnemarkering om kvelden, siden det var 22.juli. Etter det var det er Irsk band som spillte, og da var stemningen på topp! Supergøy vil hvertfall jeg si!

Mandagen var det aktivitetsdag.  Jeg og Elin var på magedans og bootieshaking ♥

På tirsdagen var det aktivitetsdag også, og da var vi på cheerdance! Det var gøy, men jeg var utrolig sliten den dagen, så derfor ble det litt sånn at jeg bare gledet meg til vi var ferdige. Om det er noen som leser dette, som var på leiren og har bilder eller video fra da vi danset cheerdance ute, så hadde jeg blitt superglad om jeg kunne fått de!

Nesten alle kveldene var det Talentiade, og der var det mange utrolig flinke folk som var med!

Onsdagen var det volleyball turnering, men jeg var ikke med på noe lag, så derfor er jeg ikke helt sikker på  hvordan det gikk med Sogn og Fjordane... selv om vi skulle  følge med..

Torsdagen var det tid for utflukt , og da reiste jeg selfølgelig på shoppingtur til kongsberg. På utflukten kunne vi velge mellom sølvgruvene, bytur, bjørneparken og en eller annen fjelltur..

Avsluttningen på leiren var noe av det beste! Var helt nydelig fyrverkeri, og jeg sto der og gråt av glede fordi det var så fint! Hadde desverre ikke med meg kameraetså ble ikke noe bilde av det..Her sov jeg og Elin ♥
Chiller i teltet ♥


Normale mennesker ♥
Her skulle jeg liksom stole på Eirik ...
Sovnet midt på dagen ..
Slik sto Elin halvparten av leiren ...Går du i 4h ?
Var du på leiren ?

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar