Ting jeg HATER

Siden jeg absolutt ikke kommer på noe bedre å blogge om, så blir det et innlegg om ting jeg absolutt hater og er redd for.

Måker er helt forferdelige dyr. Ikke bare skriker de hull i ørene på deg og bæsjer mye men de er i tilleg skummle, store og aggresive. Jeg og Nikoline var på grusbanen på Reed for to år siden, og der er det måker. Når vi skulle gå over banen begynnte måkene å fly med stor hastighet rett mot oss, altså nedover.. før de svinget seg opp igjen sånn ca en meter forran oss. Det vi ikke hadde sett, men som vi såg ganske fort var at det låg en måkeunge på bakken. Men uansett.. siden det har jeg vert livredd måker. Og det er ikke kødd.

 

Dører. Jeg liker dem virkelig ikke. De kan selfølgelig vere gode å ha noen ganger.. men som oftest er de bare ivegen. Jeg går i dem hele tiden! En gang da jeg var liten var jeg på slektstreff på Skei hotell. Så skulle vi ta heisen ned ifra hotellrommet.. og da tok jeg selfølgelig på heisdøren akkurat idet den åpnet seg, noe som resulterte at jeg fikk halve hånden min klemstret mellom to av "heisplatene". Det var ingen god opplevelse. For noen år siden hadde jeg skadet øyet, og var derfor blind i omtrent et døgn (på grunn av at jeg hadde en klut på øye), jeg hadde akkurat spist taco i blinde og var på veg inn på soverommet mitt. Men når jeg skulle gå ut den opne stuedøren, klarte jeg å gå i den.. den smale siden liksom. Jeg har også på en eller annen måte klart å sette hodet fast i en skyvedør en gang da jegvar liten..

 

 

Dette er de to tingene jeg hater mest, og er mest redd for.

Er du redd for noe av dette?
Hva er dine største frykter?

 

- Kristine -

Én kommentar


bethaliceeimhjellen
-02.07.2012 kl:10:01


Haha, oii! det eg er aller mest redd for er mus/rotter!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skriv en ny kommentar